Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁSTROJE VZESTUPU A PÁDU

18. 2. 2021

Jak jistě víte, stále více slyšíme z informačních zdrojů informace, které se týkají  vakcinace obyvatel, zavádění nových technologií jako jsou 5G sítě,“ intuitivní“ ovládání různých přístrojů jako jsou chytré telefony , chytré domácnosti, čipování , atd. Zdá se to být již dokonalé scifi, ale konspirační teorie se stávají čím dál více pravdou.

Tak jsme se tentokrát zaměřili na to, jak nás tyto vymoženosti dnešní doby „posunují“ v evolučním vývoji . 

O žádném posunu a vývoji se však hovořit nemůže. Jedná se spíš o absolutní debilizaci lidstva, které se tak stává odpojené od Zdroje a zavřené do umělého sarkofágu  a obestavěnou betonovou zdí. Lidstvo je již neschopné samostatně myslet a samo ještě za živa pohřbívá.  Je to smutná podívaná, ale pravda již nelze přehlížet.

Pokud si někdo naivně myslí, že se ho to netýká nebo nemůže dotknout, je absolutně na omylu. Celé věky věků jde o moc a nadvládu temných entit z negativních světů nad člověkem.  K tomu jim slouží zmanipulovaná lidská DNA.

Proto se v různých časoprostorech prováděly výzkumy na lidských bytostech v uzavřených laboratořích, a jejichž výzkumy sloužily k ovládání člověka. Není tomu jinak ani v této době.

Podívejte se tedy na zakreslené energetické kresby toho, jak působí vakcinace a digitalizace na člověka, na rozdíl od intuice a telepatie, která je nám Bohem daná a přirozená.

Z kreseb je patrné, jak se chová vakcinace v těle nebo jak působí vliv 5G sítí na lidské bytosti. Jde o naprosté odpojení od Zdroje a všech jeho živých vyšších forem vědomí, odpojení od PM a JK a našeho Kristovského Vesmíru.

Na rozdíl od intuice a telepatie, která nás přivádí do vyšších stavů vědomí, zažehnutí Božské jiskry v nás a napojení na Zdroj našeho prvotního Stvořitele.

R. + I.

REALITY TVOŘENÍ

vakciny.jpgcov-19.jpg5g.jpgintuice.jpgtelepatie.jpg