Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krystaly, andary, cintamani - jejich energie a původ

11. 2. 2021

Asi každý má doma nějaký ten kámen, kterému jsou v dualitním 3D systému přiřazeny různé vlastnosti podle určité řádu - např. horoskopů. To je ale velmi povrchní a mnohdy zavádějící informace.kristal-a-skoryl.jpg

Dokázat se naladit na určitý druh kamene, ale není nic mimořádného. Dokáže to každý, záleží na vlastní zkušenosti a již dosažené úrovni a frekvenci vědomí.

Přírodní krystaly jsou přirozené nástroje, které nám pomáhají v našem vlastním spirituálním vývoji, protože pochází ze Země a jejich darů.   

Každý z minerálů - krystalů má svoje vlastní vibrace a dle nich může působit na svoje okolí. Vyšší krystaly – jako např. křišťál a ametyst - mají i svoje vlastní vědomí, duši.

kristal-a-kristal-se-zamerem.jpgČistý křišťál z přírody má svoji duši a určité vyzařování vibrací. Ve chvíli, kdy ho naprogramujeme například na léčivé působení na člověka - jeho duše s vědomím začíná pozitivně působit svými vibracemi a srovná blok v těle dle potřeby.

Tento záměr bychom si však měli s kamenem vytvořit sami a nenechávat cizí energie vstupovat do našeho procesu léčení. I zde je možnost manipulace, když odevzdáme svoji zodpovědnost někomu jinému a necháme si ho od někoho vnějšího naprogramovat. I původ zdroje odkud si kámen pořídíme by měl být také prověřený a čistý. Realita však ukazuje, že to tak vždy není a můžeme i naletět různým podvodníkům.

Nemusíme si však pořizovat mnohdy drahé krystaly, ale i s kameny z přírody je možné navázat vztah skrze jejich vědomí.zkamenele-drevo-a-wolastonit.jpg  

Například zkamenělé dřevo nás posune v čase do doby, kdy dřevo bylo stromem a mělo svoje vědomí a odtud pak čerpáme informace. Wollastonite se zakreslil jako kámen, který má duši s vědomím. Energie směřuje do vědomí člověka, tím ho také ovlivňuje a vylaďuje.   Tento kámen nese energie PM a JK. Patří tedy Zemi a Kristovskému Vesmíru. Oba dva kameny jsou „úlovky“ z procházky.

Naproti tomu se tady „velmi dobře“ obchoduje s tzv. andarami, které mají být podle prodejců pozůstatkem dávné Lemúrie. Bohužel, napojovat se na padlé civilizace a tyto jakési barevné "skleněné" předměty, nepřináší v důsledku nic dobrého. Jedná se o infekci a setbu z cizích Vesmírů, s cílem přinést a rozšířit je zde na Zemi. Andary nachází úrodnou půdu, klíčí u svých majitelů, kteří za ně jsou ochotni utratit celé jmění.  Plní své cíle a programy, kterými jsou naprogramovány. Nepochází tedy ze Země a přitahují si je duše ze stejných vesmírů. 

Stejné, ne-li horší, platí o tzv. černých cintamani kamenech, které zde rozsévají negativní umělé entity. Vzhledem k tomu, že je lidé dobrovolně zakopávají do půdy všude možně, tvoří tak negativní černou falešnou pavoučí síť, která ovlivňuje nejen vědomí konkrétních lidí, ale i celého okolí.

andary-a-cintamani.jpgJe smutné vidět, kolik lidí propadlo těmto nastrčeným falešným nástrojům a nechá se ovlivňovat. I přesto, že si sami myslí, jak moc jsou vědomí. Ovšem pokud sami nedosáhnou a nepřesáhnou vyšší frekvence, než je frekvence těchto naprogramovaných kamenů, tak to nemohou rozpoznat. Stávají se tak nevědomě nástrojem negativních sil a falešného světla.

 

Renata a Ivča 

FB: Reality Tvoření