Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jediná věc je nezbytná pro triumf zla, aby dobří lidé nic nedělali

128219080_113389420592481_7429828871722126289_n.jpg“Jediná věc je nezbytná pro triumf zla, aby dobří lidé nic nedělali.“ Edmund Burke, 1729 - 1797
Téměř 300 let starý citát a jeho poselství je stále platné. Zlo, manipulace, faleš a lži jsou poslední dobou hlasitější, viditelnější, více na nás vyskakují v médiích a naopak dobro a pravda je tichá, nenápadná, mediálně málo atraktivní na to, aby se jí někdo více věnoval. Možná i pod rouškou mnohokrát vyřčeného, že „tisíckrát nic umořilo osla“, se lež stává pravdou a ta skutečná pravda leží kdesi zašlapaná v koutě na zemi….
Negativní energie zla bojují a soupeří, každá se snaží utrhnout co nejvíc a získat pro sebe další zdroje nové energie, aby se ten šílený a roztočený kolotoč vydržel točit dál…A negativní energie zla se snaží cestou infikovat a zotročit další a další čisté duše pravdy, jejichž energií se přiživí. A nevědomé duše s nasazenými růžovými brýlemi se chytají do sítí jako rybka ženoucí se za chutnou návnadou.
Čisté duše, co prohlédly hru negativních energií, stojí nevěřícně v tichu opodál. Občas se pokusí zastavit běžící nevědomou duši s růžovými brýlemi, ale ta nevidí a neslyší a žene se ke svým domnělým světlým zítřkům.
Je tu obrovská hora práce pro čisté duše a jejich každodenní mravenčí práce zdolává po kouscích negativní energie. Každý den, zas a znovu s každým ranním rozbřeskem…nikdy nekončící boj se zlem. Každý den se rozsvěcují další a další světla, další a další svíce se objevují v kolektivním vědomí celého lidstva, aby prosvítily nikdy nekončící a zas a znovu útočící temnotu.
Každá rozsvícená svíčka, kterou vy sami zapálíte v sobě a jejíž světlo se rozsvítí také v kolektivním vědomí – tak má obrovskou cenu a význam.
To světlo může být cokoliv dobrého, co uděláte pro sebe, pro jiné a nebo planetu Zemi.

„Nikdo nedělá větší chybu než ten, kdo nedělá nic v domnění, že to málo, co udělat může, nemá smysl.““
Ivča 

FB. Reality Tvoření