Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzkaz andělů od jasnovidné paní na dotaz na očkování

10. 1. 2021
Vzkaz andělů od jasnovidné paní na dotaz na očkování - nikomu však to nerozmlouvám, každý je tady sám za sebe, tak se i rozhoduje....
 
Tohleto očkování, to je čipování vás všech. Už slyším vzdech těch, kteří to udělají a duši tím zaprodají. Oni to poznají až později, až nové vědomí je k pochopení zavede a pak už s tím člověk moc nesvede. Vy zůstávejte u víry a ať žádné síly vás neovlivní. Tihle ti vlivní ani neví co činí a komu slouží. Oni ruce složí do klína, až přijde ta vakcína a ukáže se trhlina. Oheň vzlíná a ta bída čeká na ně, kteří po příležitosti té natahují dlaně. ,,Hurá na ně" to teď neplatí, oni na to až později doplatí! Vy nebuďte nad nimi dojatí, ani zlí. Oni sami si svůj život prosyslí, a pak budou přemýšlet, jaký že je to vlastně svět. Ve svých činech již teď jsou nejistí! Čas příležitost pro vás zase zajistí, tím buďte si jistí! Ty pravdu říkej všem a plň si při tom sen svého žití. Anděl tě vždy chytne do svých sítí, když bude ti z toho všeho k blití. Věř sobě i mně a tak nejdál dojdeme. My tebe vedeme!
Budou nás k tomu nutit?
Nutit vás budou, však počkej na vlnu druhou, ta ukáže, co dokáže a těm kdo chtěli to, těm bude do pláče. Ty zatím na pláže se nepodíváš, ale ani smutná býti nemáš. Jen obleč si čistoty rubáš a pak budeš říkat sobě ,, Tu máš!" Tvá tvář zůstane čistá, tak zůstávej optimista!
 
Zdroj: FB