Jdi na obsah Jdi na menu
 


TO CHANGE THE COURSE IS EASY - JEDNODUCHÉ ZMĚNY

17. 3. 2021

Je změna starých vzorců, "zavedených pořádků", systémů a vztahů jednoduchá nebo komplikovaná? Záleží na tom, která z variant je vám bližší. Jednoduchost se dostavuje tehdy, když znáte pravidla, kterými se řídí Vesmír, tedy i život na Zemi.

Bez výjimky platí, že člověk je schopný, se na univerzální zákonitosti rozpomenout, až v momentě, kdy odloží stranou logiku.

call-2062654_960_720.jpg

Říct, že všechny jevy jsou neutrální povahy, nikdy a nikde se nestala chyba a lidé mají mezi sebou neviditelná spojení, stejně jako s přírodou a kosmickými prostory, není s "levohemisférovým" uvažováním slučitelné.

Vezměme si příklad - jak diametrálně rozlišné mohou být pohledy na dnešní situaci.

V naučeném nastavení se na viry díváme jako na chybu. V kontextu této úrovně, nejsou rozhodně ničím neutrálním. Naopak - představují hrozbu. Někdo se domnívá, že chyba vznikla v přírodě, jiní jsou přesvědčení, že byla vytvořena úmyslně se záměrem poškodit "systémy" těch, proti nimž je nasměrována.

V populaci, kde se chyby neodpouští už od mateřské školky, panuje obava, že tělesný systém napadený chybou, tedy virem, selže.

Díky tomuhle přístupu pak v takovém světě selhává kdeco.

Jak je to v novém nastavení? O frekvenci nebo frekvence výš?

Tady to berete tak, že každý vir, stejně jako cokoliv jiného, je neutrální povahy, a tak sami sobě dáváte možnost zažívat posílení, "probouzení", nové směřování, jenž daná situace přináší. Na chyby a náhody nevěříte.

Tak jako jsou nižší frekvence určené na získávání zkušeností s tématy jako je zachraňování sebe nebo jiných, s ochranami v široké škále všech možných významů, které slovo představuje, se vztahy, skrze něž "neteče energie", tedy - je v nich málo důvěry, pak v těch vyšších sbíráme poznatky jinak.

Ve vyšší frekvenci, která je rovněž přítomná na planetě Zemi, denně se s ní všichni setkávají, ale někteří na ni nejsou naladění, nikoho, ani sebe nezachraňujete. Pokud je to zapotřebí, pomůžete. Co to do důsledku znamená?

Když nepotřebujete nikoho zachraňovat, tak ani netvoříte situace, které by k tomu vybízely. Zkrátka se přestanou objevovat, postupně z vašeho energetického pole zmizí. Stane se tak proto, že jste na vibrační úrovni, kde poznáváte jiná témata (zachraňování již mezi ně nepatří), a tedy ne kvůli tomu, že jste sobci a nezajímá vás, co se děje kolem.

Minimálně řešíte spory, časem pak žádné. Neutralitu umíte promítnout do všech oblastí a vztahů, a tak se těšíte z dohod a souladu. Víte, jak je vytvořit. Žádná nuda, šeď, šeď, je to úplný opak toho, jak se jeví svět z úrovně větší hustoty (v té existuje množství pří, proti názorů, stěží se dá orientovat v tom, co je pravé a co falešné). O sféru výš existuje mnohem větší jasnost. O řády se vám zlepší vnímavost, vidíte i slyšíte skutečné pohnutky u jiných lidí, znáte velmi dobře své vlastní.

V "jasných" světech se ze všeho nejvíc zabýváte integrováním. To ale bez vnitřní síly nejde. Na druhou stranu platí, že když ji máte, můžete zůstat zcela v klidu, když někdo hájí konzum, jiný ezoteriku, někdo opatření potřebuje, jiný vůbec ne... vy to celé jen v tichu spojujete.

Blíží se jarní rovnodennost, krásné dny, Gabriela, 17.03. ve 13,07 h.

Ještě dovětek - z energetického hlediska vytváří potřeba zachraňování rozklad a destrukci.. abyste mohli zachraňovat, musí se něco nebo někdo sesypávat, vždy je v tom dílem oddalování konce... když se naopak rozhodnete nezachraňovat, začnete se přirozeně soustředit na vznik, zrození, rozkvět, na něco nové, doposud nepoznané, čímž paradoxně (až teprve tehdy) zastavíte destrukci... popisované platí i pro nemocné..dokud se chtějí zachránit, nezemřít, velmi špatně se uzdravují.. jakmile přestanou sami sebe zachraňovat (povolí), tak se konečně může zabrzděná energie roztéct, a pak dochází k velmi rychlému uzdravení... a ano vím, že povolit a roztáhnout se je tak trochu mistrovský kousek.

Gabriela Dušková - FB