Jdi na obsah Jdi na menu
 


SVĚTLONOŠI – MÁTE 3 TÝDNY

2. 3. 2021

SVĚTLONOŠI – MÁTE 3 TÝDNY

„The ultimate tyrany in society is not control by martial law. It is control by psychological manipulation of consciousness, through which reality is defined. So that those who exist in it do not even realize they are in prison.“ Barbara Marciniak (Bringers of the Dawn)

Nejvyšší formou tyranie ve společnosti není kontrola skrze stanné právo, ale psychologická manipulace vědomí, skrze které definujeme realitu. Ti, kteří se v této realitě nacházejí, si tak ani neuvědomují, že se nacházejí ve vězení. Barbara Marciniak (Poslové úsvitu)

A v našem případě tuto manipulaci neprovádějí nejvyšší vládní představitelé, jak si mnozí myslí.

Je na čase abychom přijali svou roli a začali dělat to, kvůli čemu jsme se inkarnovali. Věděli jste do čeho jdete. Většina z nás se na tento moment připravovala desítky inkarnací.

GAME ON !!!....Hra právě začala.

K ODHALENÍ (disclosure) dojde, ale nebude to ona příjemná návštěva s čajem o páté.

Bude to vynucené pod tlakem okolností. A jako první poznáme temnou stranu. Naše reality se prolnuly. Jakmile došlo k prolnutí, bylo jen otázkou času, kdy začnou určité věci fyzicky prosakovat do našeho frekvenčního pásma. Jinými slovy – začnou se nám tady DÍT REÁLNĚ FYZICKY.....

Už chápete? Všechny ty „vlny“, které zaplavily CELOU PLANETU?

Nyní je nutné odhlédnout od faktu, že zde máme lockdown s omezením pohybu.

Oprostěte se od toho, jak moc vám překáží respirátory a toho, že nám kolabuje ekonomika. Vím, že někteří z vás jsou na pokraji zoufalství kvůlu financím, partnerství či dětem. Do toho všeho ještě neustále řešíme různé fyzické příznaky spojené s narůstající Schumannovou rezonancí, nyní často doprovázenou výraznou sluneční aktivitou.

Toto vše je druhotné. Je to pouze důsledek, který se vypaří poté co odstraníte kořen problému. Matka Země nám mohutně pomáhá navyšováním frekvence, což nás samotné táhne výš – bohužel to má ten negativní dopad, že musíme zpracovávat žumpu.

Naším primárním problémem není vláda, lockdown ani respirátory a vakcíny.

Naším HLAVNÍM PROBLÉMEM JE FREKVENČNÍ PÁSMO ve kterém se nachází většinová populace, jelikož takto jsme vůči viru bezbranní.

Jak už jsem jednou psala, problém VŽDY obsahuje i skryté řešení.

Nic, s čím nejste ve frekvenčním souladu, nemůže být součástí vaší reality. Když se podíváte jaké emoce jdou ruku v ruce s tímto onemocněním, bude vám jasné, že je to nízkofrekvenční záležitost. Veškeré prostředky, které temná strana využívá jsou nízkofrekveční. Frekvence jich samotných je nízká – operují pouze s tím k čemu mají přístup.

A to lze využít v náš prospěch.

Tohle není o žádném sluníčkaření a popírání reálné situace hraním si na pštrosa. Toto je válka ve které jedna strana využívá frekvenční zbraně spojené s manipulací kolektivního vědomí celého druhu a druhá strana o tom neví.

Navazuji na svůj předchozí příspěvek o VNITŘNÍ SVOBODĚ. Máte svobodnou volbu nač zaměřujete svou pozornost a čemu věnujete energii.

Jste světlonoši a víte co máte dělat. Začněte prosím. Pro dobro nás všech.

Buď můžete nyní 3 týdny sedět doma a vyplachovat si mozek vším co najdete na Netflixu, což je mimochodem často VELICE NÍZKOFREKVENČNÍ. A nebo začnete cíleně vyhledávat vše, co vás dostává do stavu blaženosti, euforie. Co ve vás vyvolává lásku ke všem živým bytostem. Začnete si vizualizovat vítězství.Uvidíte nás - jako lidský druh, jak přebíráme správu nad svým domovem do vlastních rukou.

Může to být cokoliv. HUDBA funguje výborně – nejrychlejší přeladění.

SVŮJ OSUD MÁME VE SVÝCH RUKOU.

Sdílím video, které jsem otitulkovala v roce 2012. Mnozí ho již viděli. Osvětluje přesně to, co se zde nyní odehrává. Uvidíte v něm, kde je náš reálný problém.

ZAPOJTE SE.....PROTO JSTE TADY, POTŘEBUJEME KAŽDÉHO Z VÁS.

Záložníci (galaktická rodina) zůstali na střídačce......

Ronja Tarvi