Jdi na obsah Jdi na menu
 


Saint Germain: Vakcinace mRNA v Coroně

1. 6. 2021

https://eraoflight.com/2021/05/13/saint-germain-the-corona-mrna-vaccination/?fbclid=IwAR0Zc0X6HJuOtnfueKP7MTtEVO21SO9vVI52klUz_RMyjQLyBW7HaBh0fjI - aut. překlad do ČJ

JJK: Asi týden se buduje energie pro tento rozhovor o očkování proti Coroně a už týden, čím blíže se tento rozhovor blíží, tím depresivnější a smutnější jsem. Tato kniha pořád o tom mluví, ale teď, myslím, jdeme hlouběji.

Rakousko začalo očkovat - propaganda je v plném proudu. To ve mně vyvolává vnitřní strach, protože musím vidět, že i v mém bezprostředním kruhu přátel a rodiny je stále více lidí, kteří chtějí být očkováni. Někdy na krátkou dobu dokonce ztratím základní pozitivní pocit, který mě jinak spolehlivě provede životem.

MASTER ST. GERMAIN: Objímám tě svou láskou! Jsem s tebou. Nyní jsem se všemi lidmi, kteří jsou ochotni řešit tuto situaci ve světle pravdy.

Nadešel čas, který vám byl oznámen. Pleva se odděluje od pšenice a na druhé nezůstává žádný kámen.

V těchto dnech se naplňují tato Ježíšova slova: „Nepřišel jsem přinést mír, ale meč.“ (Matouš 10:34, pozn. JJK). A tento meč zasahuje přátelství a rodiny.

KAPITOLA NEBO VÝCHOD?

Dny, kdy se lidé budou rozhodovat, již nastaly. Co se týká očkování koronou, ukazuje se, co si člověk vybral: Obnovené zkušenosti na nízké vibrační úrovni bytí - nebo dokončení této cesty a nový začátek na Zemi s vysokou vibrací.

Sestup nebo výstup - to je nyní otázka, které čelí každý člověk. Spolehněte se na to: Každý člověk dělá, navzdory těmto manipulativním okolnostem, správné rozhodnutí!

Podle své zralosti a svého vědomí lidská bytost myslí a jedná. Řídí svůj život podle svých vnitřních vizí a představ.

Nikdo nemůže konvertovat nebo se zdržet něčeho, co ještě chce žít nebo zažít. K tomuto očkování není nikdo nucen - a přesto tolik lidí cítí nutkání. Tuto nejistotu spouští mechanismy strachu. Často jde o nevyřešené blokády a příliš malé spojení s Božským, které lidem naznačuje beznaděj, která neexistuje.

JJK: Před naší konverzací jsem meditoval s Crystal Cube Ascension.

(Křišťálová kostka CB11 momentálně bohužel není k dispozici! Vzhledem k situaci v Coroně jsou nestabilní také dodavatelské řetězce a někdy také dostáváme naše objednávky pozdě. Proto vás žádáme o trpělivost a samozřejmě vás budeme průběžně informovat! Poznámka JJK)

Přišlo číslo 6. Popis knihy říká: „Unie protikladů: Muž a žena, Černobílý, Pozitivní a negativní, Nahoře i dole. Žít mír, být mírem, dosáhnout míru. “

Z toho usuzuji, že bychom měli přijmout vše, co se nyní děje, dokonce i to, co zažíváme v našem nejbližším prostředí, v míru a přijímat to v lásce. Opravdu skvělé cvičení!

Zůstávat v míru tam, kde vládne svár, a přijímat vše v lásce - s tolika šílenstvím a ještě více šílenství - a vzhledem k tomu, že tolik blízkých přátel a dokonce i členů rodiny volí místo sebevědomí strach.

Jak jsem popsal na začátku, zažívám ve svém prostředí stále častěji to, že velmi mnoho lidí, od kterých bych si to nemyslel, koketuje s očkováním nebo už mají jehlu nastavenou. Já sám nejsem militantní odpůrce očkování. Myslím, že každému jeho vlastnímu. Ale toto očkování Corona mRNA je to poslední, co chci svému tělu udělat. Těžko testovaný a se zničujícími škodami, které jsou patrné již v prvních měsících po zahájení celosvětového očkování, nemám k této vakcíně ani sebemenší důvěru.

Navíc nám tento „lék“ představují lidé jako Bill Gates. Gates je uznávaný eugenik a myslí si, že na planetě je příliš mnoho lidí! A teď nás chce zachránit jen ON? Prohlédnout to opravdu není umění. Proč to ale většina lidí má tak těžké?

LÁSKA A MEČ

MASTER ST. GERMAIN: Tentokrát je to pozvání k bezpodmínečné lásce. Mnoho věcí lze pochopit a uzdravit pouze z aspektu bezpodmínečné lásky, bez ohledu na to, jaké rozhodnutí člověk učiní: respektovat člověka a vážit si jeho rozhodnutí. Cvičení hodné vašeho mistrovství a úspěchu.

Proč tolik lidí vidí tak málo? Protože mají před svým vědomím oponu, aby mohli mít určité zkušenosti. I když je bolestivé sledovat tyto lidi v jejich vlastnímu utrpení:

Každý si zaslouží být za svou volbu respektován.

JJK: Bezpodmínečná láska také k Billovi Gatesovi a obvyklým podezřelým?

MASTER ST. GERMAIN: Znáte jiný způsob, jak proměnit nenávist a strach v lásku?

Milujte bezpodmínečně - a zároveň se oddělte!

Lidé a situace, které vám chtějí ublížit, musí být drženi na dálku nebo odrazeni. Také láska někdy potřebuje meč.

JJK: Milovat všechny lidi, přesně tak, jak jsou - k práci proto mohu jen říci.

Po meditaci v rámci přípravy na náš rozhovor jsem náhodně vyhledal PARAMAHANSA YOGANANDA:

"Můj pán [Sri Yukteswar] se mě jednou zeptal: 'Milujete lidi?' Odpověděl jsem: ‚Ne, miluji jen Boha. ' "To nestačí," odpověděl. Později se mě znovu zeptal: ‚Milujete lidi? ' S blaženým úsměvem jsem odpověděl: ‚Neptej se mě. ' Viděl, že moje láska je nyní příliš komplexní na to, abych o ní mohl mluvit. Tentokrát se jen usmál. “ (Od: The Universal LOVE behind all our RELATIONSHIPS, TB vianova, str. 50)

Nevím, jak moc miluji lidi, ale když si pomyslím, kolik jich je nyní „imunizováno“ proti Coroně, moje srdce se napjalo. Někdy však necítím vůbec nic, když vidím, jak si vždycky místo strachu zvolí jen strach. Je to tam a zpět pocitů a emocí.

MASTER ST. GERMAIN: Jedná se o kolektivní vzorec strachu, který se zde aktivuje - a který na vás někdy působí silněji a potom slabší.

KOLEKTIVNÍ sebevražda?

JJK: Slyšel jsem, že lidé, kteří jsou očkováni, spáchají kolektivní sebevraždu.

Proto i lidé, kteří o sebevraždě nikdy nepřemýšlejí, mají najednou sebevražedné myšlenky. Je to přenos z „kolektivního motivu“ mnoha lidí. Naštěstí mě ta myšlenka nikdy nenapadla! Ale je na tom něco?

MASTER ST. GERMAIN: Ano, toto je fakt, který ovlivňuje myšlenkové vzorce lidí. Mnoho lidí, kteří se nyní naočkují proti Coroně, ví, že jejich čas na této zemi vypršel a že nepůjdou spolu se změnou. Vyberou si tento scénář ukončení.

Mějte tedy na paměti, které myšlenky, pocity a emoce pocházejí od vás samy a které se na vás překrývají.

Zvu vás, svolat mě a zavolat FAMILU FAMILY TRANSFORMACE! Jakmile jste na pochybách nebo jste konfrontováni s myšlenkami tohoto druhu, svolejte mě - nechte světlo fungovat a nechte ho přivést vás zpět do moci a jasnosti.

CO DĚLÁ VAKCÍNA MRNA CORONA?

Co tato vakcína mRNA skutečně dělá?

MASTER ST. GERMAIN: Je to vysvětleno několika větami.

Tato vakcína zavádí do lidského těla stavební kameny umělé inteligence. Je to začátek transformace lidské bytosti ve stroj.

Lidské tělo navíc rozpoznává v těchto stavebních blocích obrovskou hrozbu, což znamená, že začíná obrana, která je tak radikální, že v tomto procesu jsou zabity i zdravé buňky. Tělo vede válku proti sobě.

Přirozený imunitní systém lidského těla se nemůže vetřelci vyrovnat a vymkne se kontrole.

Výsledkem je, že tito lidé jsou náchylní k chorobám, které byly dříve pro imunitní systém maličkost.

A konečně nejdůležitější bod: tyto částice umělé inteligence (AI) zajišťují, že spojení člověka s jeho duší je přerušeno a narušeno. Pokud po prvním očkování přípravkem Corona následují další očkování tohoto druhu, je to nenapravitelné.

Lidská bytost tímto očkováním ztrácí vnitřní spojení s božským.

To znamená, že dochází ke ztrátě kontaktu a výměny s astrálním, éterickým a mentálním tělem. Duchovní referenční bod v životě postupně mizí - duchovní pupeční šňůra k vysokému Já a duši je přerušena.

Tato vakcína znamená přeměnu člověka z bytosti oblékající se do bezstarostného robota.

Osoba poskytovaná koronovou vakcínou již nemůže vibrovat a zůstává po celý život v nízkofrekvenčním vibračním rozsahu.

Mnozí, kteří se nechají převzít systémem, si toho ani nevšimnou.

SKVĚLÁ SMRT

Je zřejmé, že je to jen pro lidi, kteří jsou vyškoleni, aby se dívali za sebe. Všimnete si první změny v očích očkovaných lidí. Jejich oči ztrácejí záři a zchladnou. Pak pocítíte, že tito lidé již nejsou živí ani obývaní. Cítí se jako dům, kde není nikdo.

Na úrovni těla se u očkovaných lidí začíná rozvíjet velká náchylnost k nemocem. To vyžaduje další terapie. Toxický cyklus pokračuje - a nakonec je nevyhnutelné to, co se stane: velký umírání.

JJK: Ale lidé to prostě nevidí.

Myslí si, že očkováním znovu získají bezpečnost a svobodu a nakonec pravděpodobně ztratí obojí. Dnes mi bylo připomenouto další slovo od Ježíše: „Kdo chce zachránit svůj život, ztratí ho, ale kdo ztratí svůj život pro mě a pro evangelium, zachrání jej.“ (Marek 8:35)

Zdá se, že se to v dnešní době naplňuje.

MASTER ST. GERMAIN: Slovo se plní. Expozice „a pro evangelium“ je chybná. Tato pasáž byla později přidána církevními učenci, aby dala legitimitu oficiálnímu prohlášení.

Stává se to, jak vám bylo řečeno. Slovo Kristovo a slovo Boží se plní. Lidé, kteří měli jen málo společného se svou duší nebo s božským, nevidí potřebu rozšířit si obzory ani dnes. Cítí strach, strach z viru, strach z omezení, strach z existenčních potíží. Nevyřešené obavy ze smrti mají ještě hlubší účinek - proto jim lidé dovolí, aby se jim všechno stalo.

Mnoho lidí chce získat zpět svůj starý život očkováním Corona. To selže! Protože u očkovaných vždy existuje jen svoboda na čas - a starý život už pro nikoho nepřijde.

„Starý život“ by pro vás neměl být vůbec žádoucí. Protože byl starý život opravdu blažený? Nebo se ve všech koutech a koncích tohoto světa vyskytly nedostatky, nespravedlnost a utrpení?

Situace lidstva byla také před tím, než tato Corona představila extrémně „potřebnou terapii“. Pochopte tedy tento čas jako požehnání a jako to, co je ve skutečnosti: šance na lehkou změnu!

To, co se nyní ohlašuje, je nové lidstvo, avšak pouze s těmi lidmi, kteří se mohou a chtějí zvednout.

SKVĚLÁ AKCE
JJK: Ve zprávě, kterou mi v roce 2016 zaslala ASANA MAHATARI (Mistr St. Germain se znovu ztělesnil jako lidská bytost a Asana Mahatari je duchovní jméno, které si Vzestoupený Mistr vybral pro svůj současný život na zemi. Jméno znamená : „Sídlo nebeského míru“, poznámka, JJK) bylo přeneseno, hovoří o „velké události“. O současné situaci ve světě se píše:

"Věci se blíží k hlavě." Existuje despotický, pro někoho despotický klid, který předznamenává velký výboj. Stane se a musí se stát, že široká lidská veřejnost si uvědomí, co existuje mezi nebem a zemí. Probuzení lidstva bez viditelných znamení z nebe by stále trvalo věky.

Velkou změnu však nelze tak dlouho odložit. Kvalita času vyžaduje, aby nyní došlo k určitým změnám - a tak je nyní třeba vnímat klid, který ukazuje na velkou událost.

JJK: Jaká „skvělá událost“?

ASANA MAHATARI: „Rozpad předchozích struktur ve společnosti a na konci světa, jaký byl.

To ovlivňuje ekonomickou, politickou a náboženskou úroveň lidského soužití a ovlivňuje samotnou geologii planety.

Všechno se mění a děje se to velmi rychle podle planetárních a kosmických standardů.

JJK: Jak dlouho to trvá?

ASANA MAHATARI: Už probíhá. Důsledky tohoto procesu budou s každou novou událostí, s každým propuštěním a „nápravou“ vážnější, dokud nebude svět k nepoznání.

JJK: Zemře mnoho lidí?

ASANA MAHATARI: Mnoho, velmi mnoho lidí opustí toto místo. Aby se Země uzdravila a aby se lidstvo znovu spojilo, musí lidé, kteří se staví proti tomu, opustit tento svět. Všichni budou přijati na druhé straně závoje v lásce a o každou duši bude postaráno!

Takže se nebojte, ale buďte připraveni na tuto změnu, protože na tomto světě bude skutečně ticho. “

JJK: To znamená, že kvůli očkování v Coronu zemře mnoho lidí?

MASTER ST. GERMAIN: Z této roviny bytí bude odcházet mnoho lidí.

Mnoho lidí, kteří lpí na svém životě, o něj přijdou a mnozí, kteří jsou ochotni ho rozdat, ho získají.

JJK: Kolik lidí je to v číslech?

MASTER ST. GERMAIN: Záleží na tom, kolik lidí je nyní lehkými silami osloveno. Jedna věc je jistá: panické působení sil studeného světla přispívá k probuzení velmi mnoha lidí. Kolik lidí to nakonec bude, teprve uvidíme.

V každém případě bude populace Země výrazně klesat, protože velmi mnoho lidí se ani nechce, ani nemůže účastnit nanebevstoupení.

JJK: Také si to často myslím! Právě teď jsou ideální podmínky pro probuzení. Akce temných elit jsou tak iracionální, panické a bezostyšně brutální, že stále více lidí vidí světlo a říká si: „Něco tu není v pořádku!“ Stále více lidí si tyto věci všímá.

Nyní se zabývám otázkou, zda existuje možnost uzdravení, pokud někdo dostal očkování Corona a poté chce tyto látky vyloučit. Je to možné?

JE MOŽNÁ LÉČBA PO VAKCINACI CORONA
MASTER ST. GERMAIN: Je to možné, ale jen pro velmi málo lidí! To vyžaduje vědomí osoby - a velmi vysokou a konstantní přirozenou vibraci. Otázka zní: Proč jste se nechali očkovat?

Vědomý člověk, někdo, kdo je v míru sám se sebou a žije ve vyšší vibrační realitě, si bude od tohoto očkování udržovat odstup.

Existují však výjimečné případy, kdy se jedná o hrubou sílu nebo jiné důvody, díky nimž je očkování nevyhnutelné.

JJK: Když je někomu vyhrožováno vězením nebo zastřelením, určitě jde o extrémní případy, ale kdoví, jak šílené bude všechno. Určitě existují skutečné a domnělé mimořádné události.

MASTER ST. GERMAIN: Co je nouzová situace, určuje si každý sám.

Je důležité pochopit, že vždy existují způsoby, jak se uzdravit. Některé věci jsou po určité chvíli na úrovni těla nevratné. Osoba musí žít s následky nebo na ně zemřít. Poté se nabízejí nové možnosti uzdravení - ať už v příštím životě s novým tělem, nebo na duchovně-emocionální úrovni za závojem.

Všem lidem, kteří se nemohou vyhnout očkování Coronou, ale odolávají jí celou duší a jsou si plně vědomi negativních důsledků, vkládám následující naléhavé vyvolání ZVÝŠENÍ ANGELA METATRONA v duši:

Toto vyvolání je pro případ nouze a já vám říkám:

Většina lidí věří, že se nacházejí v nouzové situaci, zatímco jednoduché, ale jasné očkování proti Coroně by stačilo k tomu, aby zůstali nezraněni. Protože ti, kdo to organizují, potřebují váš souhlas. Buďte si vědomi své síly - lidské!

To, jak bližní reagují na vaše NE, již nesmí zajímat vědomou a probuzenou lidskou bytost. Co na stromě záleží, když na něj štěká pes nebo když pod ním králíka podniká.

JJK: Co se stane s člověkem, který byl po smrti odříznut od své duše? Snadno najde cestu zpět do své duchovní rodiny, najde znovu svou duši a sebe?

MASTER ST. GERMAIN: Když je tělo vyřazeno, zmizí také poškození, která s sebou přineslo konkrétní tělo. V tomto případě zbývá dezorientace bezprostředně po smrti.

Říkám vám: každý člověk je vyzvednut u brány do posmrtného života. Některé duše potřebují čas, aby mohly přijmout svou vlastní smrt. Tyto duše zůstávají, jak dlouho si přejí, v éterické říši nebo v astrálním světě Země.

Kromě několika výjimečných případů se každý člověk vrací se svou duší do své duchovní rodiny. Ti, kteří dostali vakcínu RNA nebo DNA, budou během svého života vnitřně stále více dezorientovaní, budou se cítit prázdní a po smrti po určitou dobu zůstanou dezorientovaní.

Neboj se! Pro všechno existuje řešení, jakmile člověk toto řešení opravdu chce!

JJK: Jakou dynamiku uvidíme v Corona Madness od dnešního dne 5. dubna 2021 jako konečný termín (v tento den jsem obdržel tuto zprávu, poznámka, JJK)?

CORONA DYNAMICS

MASTER ST. GERMAIN: Cesta je vyznačena:

1.) Psychologický a existenciální tlak na lidi roste. Mnozí tomu podléhají a souhlasí se zjevnými řešeními. Zároveň se stále více lidí probouzí a říkají NE!

2.) Opatření jsou stále absurdnější a transparentnější. Ti, kteří se nenechají očkovat okamžitě, mají velkou šanci, že se tak nestane později.

3.) Ložní struktura této matice se sama zhroutí. Lidé, kteří sloužili světlu, převezmou kormidlo na Zemi. Mimozemské světelné síly se odhalují a pomáhají lidem.

4.) Lidstvo je osvobozeno, noví lidé se setkávají v jednotě a lásce, jsou jedním lidem a jsou v míru.

5.) Zlatý věk začíná. Vládne láska a lidé se starají o Zemi jako o strážce. Mluvíme o návratu do rajské zahrady.

Milovaná lidská bytost!

Seber odvahu! Nepokoušejte se uložit to, co nelze uložit. Vzdejte se starého života! Bude vám pomoci a dáno. Vaše mysl vytváří limity, vaše vědomí se rozšiřuje daleko za ně. Meditujte, pracujte s anděly, archanděly a se Vzestoupenými pány! Pozvěte do svého života dobré síly světla - jen na ně čekáme!

STRÁŽTE SI DUŠI

Důvěřujte v Boha a v Boží pomoc! Je to čas plný milosti. Obzvláště v těch největších potřebách můžete očekávat největší pomoc a požehnání!

Odepřete se strachu! Nenechte se vést obavami, ale nechte se vést důvěrou! Stůjte pevně v životě!

Nepřikládejte důležitost názorům - ani svým vlastním! Názory jsou zvuky mysli.

Jdi svou cestou! Jsi jedinečné božské vědomí. Nikdo není jako ty!

Udržujte své srdce, spojte se s duší a čerpejte ze svého nekonečného ducha!

Milujte svůj život a milujte sebe! Toto je začátek konce této matice.

S pomocí Boha a jeho nebeských sil pronikněte do sekundárního závoje nevědomosti! Velmi skutečná hra na Zemi je neskutečná.

I když vám tentokrát naznačuje něco jiného: Realitu a budoucnost si vytváříte sami.

Strážte svou duši jako oko svého oka, protože vidíte jen s duší opravdu dobře.

Jsme jedineční stvoření Boží, a přesto jsme všichni jedno: skrze sílu lásky a skrze sílu světla.

Nekonečně tě miluji.

MASTER ST. GERMAIN!

Kanál: Jahn Kassl

AUTOMATICKÝ PŘEKLAD DO ČJ

ZDROJ: https://eraoflight.com/2021/05/13/saint-germain-the-corona-mrna-vaccination/?fbclid=IwAR0Zc0X6HJuOtnfueKP7MTtEVO21SO9vVI52klUz_RMyjQLyBW7HaBh0fjI