Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROBUZENÍ VAŠÍ BOŽSKÉ ČÁSTI

17. 5. 2021

12 ZNAKŮ

1. Bolesti celého těla, speciálně krk, ramena a záda. Je to důsledek intenzivních změn vaší DNA úrovně zvané “Kristovo vědomí”. To přejde.

2. Pocity hlubokého smutku bez zjevného důvodu. Propouštíte totiž svou minulost (tento život i ty i minulé) a to je příčinou. Je to podobné, jako když se stěhujete z domu, kde jste žili mnoho, mnoho let do domu nového. I přesto, že se opravdu chcete stěhovat, necháváte za sebou vzpomínky, energii a zkušenosti. To také přejde.

3. Pláč bez zjevného důvodu. Podobně jako u bodu 2. je pro vás dobré a zdravé tomu nechat volný průběh. Pomáhá to uvolnit starou energii. I to časem přejde.

4. Náhlá změna ve vaší práci či kariéře. Toto je jeden z velice častých symptomů. Jak se měníte vy, mění se i věci kolem. Nebojte se, že nenajdete “perfektní” práci nebo kariéru právě teď. To také přejde.

Jste ve fázi změny a můžete vystřídat několik prací předtím než najdete něco, co je vaší skutečnou vášní.

5. Vzdálení se od vztahů s rodinou. Se svou biologickou rodinou jste spojeni skrze starou karmu. Jakmile vystoupíte ze starého karmického cyklu, pouta starých vztahů se uvolní. Budete mít pocit, jako byste se jim i svým přátelům vzdalovali, ale to také přejde. Po nějaké době ale s nimi rozvinete nové vztahy, pokud to bude relevantní. Ty ale budou založeny na energii nové bez těchto starých karmických pout.

6. Nezvyklé rytmy spánku. Budete se pravděpodobně probouzet nejčastěji mezi 2 a 4 hodinou ranní. Děláte totiž uvnitř sebe mnoho práce a často se potřebujete probudit, abyste se “nadechli”.

Nebojte se. Když se vám nebude dařit usnout, vstaňte a něco dělejte. Je to lepší než ležet v posteli a stresovat se kvůli pozemským věcem. I to přejde.

7. Intenzivní sny. Můžou to být sny o válce nebo soubojích. Nebo jako když vás někdo honí či sny o nestvůrách. Doslova totiž propouštíte starou energii z vašeho nitra, přičemž tyto energie minulosti často symbolizují právě války nebo útěk před něčím hrozivým. To také přejde.

8. Problémy s orientací. Často se budete cítit velice neuzemnění. Jako byste se ani nemohli trefit oběma nohama na zem nebo se budete cítit, že kráčíte mezi dvěma světy.

Jak se vaše vědomí posouvá do nové energie, vaše tělo občas zaostává. Choďte více do přírody, což vám pomůže tuto energii více ukotvit.

9. Častější povídání se sebou samými. Všimnete si, že svým já více komunikujete. Někdy se přistihnete, že jste si se sebou povídali klidně 30 minut v kuse.

Realizuje se ve vás totiž nová úroveň komunikace a vy zažíváte pouze její malou část. Tyto konverzace budou narůstat, stanou se zřetelnější a přinesou vám pokročilejší vhled do života.

Nezbláznili jste se, jen se posouváte do nové energie.

10. Pocity osamění, a to dokonce i v přítomnosti ostatních lidí. Můžete se cítit sami a jakoby od ostatních odděleni. Je možné, že budete chtít “prchat” před skupinami lidí a davy.

Je to cesta posvátná, ale často osamocená. Tyto pocity ve vás vyvolávají úzkosti a tak je v tomto období těžké najít s ostatními něco společného.

Dalším důvodem pro to, jak se cítíte, je, že vaši “Průvodci” již odešli. Byli s vámi na všech vašich cestách i ve všech životech. Nyní ale nastal čas, aby ustoupili a vy jste zosobnili svou božskost.

Ona prázdnota ve vás se zaplní láskou a energií vašeho vlastního Kristova vědomí.

11. Ztráta vášně a radosti. Jakoby úplně vymizela radost ze života, nemáte chuť cokoli dělat. To je ale V POŘÁDKU. Je to součástí procesu. Využijte tento čas a nedělejte nic. Nebojujte se sebou v tomto ohledu. I to přejde.

Je to podobné, jako když resetujete počítač. Musíte ho na chvíli vypnout, aby se mohl znovu načíst s aktualizovaným softwarem, nebo v tomto případě s novou energií.

12. Silný stesk po domově. To je asi nejtěžší a nejnáročnější ze všech. Můžete zažívat extrémně silnou touhu po tom pustit tuto planetu a vrátit se Domů.

Není to “sebevražedný” pocit. Ani není způsoben vztekem či frustrací. Nechcete z toho dělat drama pro sebe či ostatní. Prostě vaše malá část se chce vrátit Domů. Příčina je zcela jednoduchá. Zkompletovali jste svoje karmické cykly. Dokončili jste kontrakt pro tento život. Jste připraveni začít nový, i když stále v tom samém těle.

Během tohoto procesu se rozpomenete na to, jaké to je tam na druhé straně. Jste připraveni na nové zkušenosti a výzvy zde na Zemi v rámci nové energie? Jistě, můžete se vrátit Domů právě teď. Ale už jste ušli dlouhou cestu, byla by škoda po tolika životech odejít před “koncem” filmu.

Mimoto, vaše zkušenosti pomohou v této transformaci dalším lidem. Budou potřebovat lidského průvodce, který dokázal přejít ze staré energie do nové. Cesta kterou kráčíte právě teď, vám poskytuje zkušenosti nutné pro to, abyste se stali učiteli nového božského člověka. I když je tato cesta mnohdy osamocená a temná, pamatujte, že nikdy nejste sami.

 

 FB :Ivanka Pacáková