Jdi na obsah Jdi na menu
 


POSELSTVÍ SHŮRY

126249962_1754285068069129_2191712555493167576_n.jpgMilovaní,
já přicházím s poselstvím shůry, vy máte kol sebe namotané šňůry, ty ale nejsou od nás darované, už to přichází, už se to brzy stane. Jsme Vám nápomocni velice, úplně všem se teď mění matrice, je jedno, jaký je den, stane se to naprosto všem. Den za dnem, my chodíme sem, a jak plynou věci mnohé, duše opouští, co už je dávno strohé. Mnohé duše mění směr, co mají zde za úděl. Každý teď přemýšlí, co by chtěl. Mění se zcela tento směr, odchází, kdo neuspěl. Každý jeden chce jít sem. Od toho nyní já tu jsem. Abych ukázal Vám směr. Každý nebude sem připuštěn, pro někoho skončí sen, někdo opustí tuto Zem a přijde za námi sem, na Zemi jinou – opravdovou.
Nyní staví se Nová Zem, kde člověk již není zotročen, již není cizí vůli podroben, už je žití v Lásce vyšší přizpůsoben. Zde ihned plní se každý sen, každý má svůj směr. Vy dnes s přáteli nebeskými či bytostmi božskými v kontaktu jste a jak konat máte, tak konáte. Každý dle zájmu svého a plánu nebeského. Není Vaše cesta pro jiného. Toho samého. Jen Vy můžete svou cestou kráčeti, jen Vy se můžete sami sebou sytiti, již Vás nepochytají do sítí. Vy sami sebe zkuste uctíti, málokdo to takto pocítí. Mnozí, že hloupost to je, si budou mysliti, ale Vy co víte, co chystá se, nenechte na pochybnostech napást se. Po Vašich duších nikdo nepase. Svět točí se dále po ose, a mnohé nové kódy následující období přinese.
Vy tušíte toto přátelství, že jedou k Vám jezdci nebeští. Pro každého mají dobrou zprávu, každý jeden bude v právu a bude mít kde složit hlavu. Co nyní bude se dít, to mnozí nedokážou ještě pochopit nebo vědomě uchopit, přesto všichni až dostanete se postupně sem, bude vytvořena Nová to Zem. My Vás podporujem a milujem. Není lehké v době této býti a svůj osud žíti. Ale Vy chtěli jste to takto míti. Jsou duše vyspělejší v tento čas, které doprovází každého z Vás. Jste úžasná stvoření v bytosti lidské, spouští se Vám vědomí krystalické. Co bude se dít, Vy mnozí nedokážete vědomě uchopit, přesto nechte to dít. Musí to být. Už nelze z toho vystoupit.