Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVÝ VĚK SLUNCE, NAVYŠOVÁNÍ VĚDOMÍ

17. 2. 2021
sunset-473604_960_720.jpg7. Centrální Slunce drží SUPER - VĚDOMÍ celé kosmické říše.
Jedná se o masivní energetické pole, které drží čisté vědomí.
Je to vědomí Stvořitele samotného Boha . Je to Božský
komunikační systém. Centrální Slunce je doslova fyzickým projevem energetického silového pole nadpozemského zdroje samo o sobě.
Je to velmi Inteligentní Nadpozemské Vysoké Vědění.
Je to super tvořivá nadpozemská Láska.
Je to centrum veškerého života připojeného k 7. centrálnímu Slunci a dalšímu Stvoření.
Některé skupiny duší pocházejí přímo ze 7.centrálního Slunce a proto jsou doslova DĚTMI SLUNCE – dcery a syny Sluncí tohoto centrální Slunce. Jsou to ti, co září, prozařují.
Je to záře kosmických paprsků v podobě, kterou si vyberou ztělesnit. Někteří si například na sebe nikdy nevezmou fyzickou podobu, ale existují jako paprsek či záření této energie.
Někteří existují jako multidimenzionální bytosti a proto existují ve vícero multidimenzionálních podobách.
Jakmile mají proběhnout určité zásadní kosmické jevy, musí tu přijít extra pomoc a tohle je skupina duší, která tu doslova drží kosmickou záři a udržuje ji stabilní a září na cestě pro ostatní. Jsou to ti, kteří očišťují a navedou bytosti směrem na jejich cestu. Přinášejí znalosti, technické možnosti, přirozeně chápou planety kosmických, hvězdných systémů a dokonce i galaxií. Jsou známí jako učitelé věků nebo ságy věků, u nichž jsou naprogramované znalosti na všech úrovních existencí drženého super vědomím energetické pole sedmého centrální Slunce.
Jejich symbolem je Slunce a jeho záře veškerého Stvoření.
Není náhodou, že nejvýše postavené skupiny těchto duší se nacházejí na planetě Zemi v tomto čase a pomáhají celému procesu, stejně tak jako ostatní duše skupiny 7. Centrální Slunce.
Jakmile se 7. centrální Slunce stane naším centrálním Sluncem, jeho síla bude mnohonásobně zesílena směrem k našemu zesláblému Slunci. Tato nesmírná záře planety Země skutečně vyvolá návrat k 5. až 7. dimenzi.
Návrat k tvoření " Zlatých Bytostí ", jakožto všech duší, které se vrátily a byly součástí vůbec první civilizace na planetě Zemi, kterou si pamatujeme jako první Rajskou zahradu.
Přesouváme se do nezměrné Planety Galaktických změn a proto již nic nebude stejné jako dříve.
Je tu čas ukřižování, čas umírání starého.
Nyní se pohybujeme do věku zmrtvýchvstání.
Nárůst vědomí je navyšován návratem k Sedmému Centrálnímu Slunci a energetickým propojením centrálních Sluncí.
Zdroj: Judith Kusel

Překlad:

Diamanthea Diamond Light