Jdi na obsah Jdi na menu
 


INTERVIEW S TORNÁDEM

28. 6. 2021

Převládající pocit lidí v ČR: Snížené vědomí, chaos, odkládání, bordel. Problémy se kupí a neřeší, až vzniká zahnívání a nepříjemné svrbění uvnitř, ale navenek "pohoda", "to se ještě nějak dá".

Tornádo: V Čechách je potřeba udělat pořádek. Jsem součástí síly, která to tu rovná.

Lidi v ČR: Tohodle se fakt bojim.

Tornádo: Je třeba udělat ve věcech pořádek. Zamést, jinak není možné žít šťastně. Nejprve se musí vše udělat správně, pak tu může být dobře. Kde je chlívek, musí se to rozmetat a znovu postavit. To je úplně jednoduchý princip.

Proč seš tady?

Tornádo: Jsem projev boží síly, která chce ve věcech dělat pořádek.

Proč Jižní Morava?

Tornádo: Tam to zahnívá nejvíc. Je tam pěkné bahníčko pod hezkou fasádou. Vpadlo sem do oblasti, kde takřka nešlo šlápnout vedle. Šlo jsem přímo do epicentra.

Jakej máš vzkaz pro ty, kteří si v sobě pořádek chtějí udělat?

Tornádo: Nejzdravější postoj je jít hlavou k zemi, říct "děj se vůle boží" a "boží sílo, udělej ve mně pořádek". To je jako když do sebe pošleš úklidovou četu. Tímto postojem tomu jdeš naproti nejlíp, jak to jde. Tím si řekneš o tornádovej úklid dobrovolně. Tím se to rychle porovná a rychle může být dobře. To je nejmíň bolestivé řešení.

Jakej máš vzkaz pro ty, kteří nic v sobě řešit nechtějí?

Tornádo: Že budou tak dlouho sedět ve vlastním bordelu, až jim to spadne na hlavu. Neřešené problémy se kumulují a čas tiká. V nějaké fázi to celé spadne a pak se v tom vykoupete až po uši. Kdo to stále odkládá, ten padne do latríny. To je vzkaz pro ty, kteří nechtějí řešit své problémy.

Jakej máš vzkaz pro ty, kteří právě přišli o barák?

Tornádo: Ať jsou rádi.

A proč?

Tornádo: Mohli bychom přijít jako síly, které rozervou lidi zevnitř. To je mnohem horší. Jsou mnohem horší stavy. Když se něco děje "jenom zvenčí", tak to ještě jde. Nemoci fyzické i duševní představují vážnější problém a větší utrpení. Ale váš hodnotový systém je více zaměřený na hmotnou ztrátu, takže pozornost a peníze tečou k ní.

Chceš říct, že přijít o barák není to nejhorší?

Tornádo: Jestli jste schopni si někde dát v klidu kafe, jste na tom stále ještě lépe než mnozí lidé na této zemi. Jde-li o škodu pouze hmotnou, je to stále ještě pohoda. Trhání zevnitř (psychické i fyzické) je horší.

Bude nějaké pokračování?

Tornádo: Ano, možná to nerozeznáte, protože nemusí jít o stejně rozeznatelný druh působení, ale toto byl jen jeden z dílů seriálu. S každým dalším dílem se trošku přitáhnou šrouby. Mohou to být i vlny, které jsou neviditelné.

Co ti dělá radost?

Tornádo: Když se lidi postaví čelem ke svým problémům, řeknou si: já mám tenhle problém - jdu - a vyřeším ho. A je hotovo.

Jaké astrologické tranzity s tebou souvisí?

Tornádo: Nejvíce navazuji na uplynulý aspekt Pluto - Saturn. (Částečně i nynější Uran). Je to jeho dlouhodobé dozrávání, dozrávání karmy, která dělá ve věcech pořádek. Načasování tornáda je přesné, není ani trochu nahodilé. Je to pokračování čistící sekvence, například 57. sekvence, dalších 48 bude následovat. Je to cyklus jevů, které ve výsledku "čistí vzduch" na planetě, aby tu vše bylo funkční. Já jsem medicína.

-

Konstelace proběhla v Praze, 27. 6. 2021

FB: Vojta Franče – Konstalace pro Inspiraci