Jdi na obsah Jdi na menu
 


Existovala planeta duality

12. 7. 2021
Existovala planeta duality. Na této planetě se duše učili rozlišovat, aby mohli uchopit svou vnitřní moudrost. Jenže tato planeta staletí je pod nadvládou mimozemských entit, která ovládá veškeré království. Živí se chaosem, strachem, zlem a rozdělováním duší. Záměrně v nich vytváří soutěživost, konkurenci a nepřátelství či závist. Ti, co v království vládnou jsou jejich posluhovači, jejich duši jim upsali, že budou sloužit, byť by měli poddané svého království obětovat.
Samozřejmě nic, co tyto entity slíbí nedodrží, neboť posluhovači pouze jsou nástrojem, jak od sebe odvrátit pozornost a v klidu si žít na planetě, které okupují a zotročují. Hvězdným radám už se toto konání nelíbí, neboť poddaní jsou staletí obětováni a zotročováni pod iluzí, že tomu se říká život. Proto se začala dít čistka podzemních úkrytů těchto entit a záchrana obětí.
Bohužel posluhovači dostali přímý rozkaz zničit poddané jakýmkoliv způsobem, kterému by uvěřili. Staletí si je učí poslušnosti a věřit něčemu, co s život skutečný jen připomíná. Dokážou vyspělou technologií jít až do mysli poddaným, dokážou ovládat živly planety, dokážou přesvědčit, že to, co nabízí je jediné řešení a pro jejich dobro.
Poddaní přestali komunikovat už dávno se svou duší a tak neumí rozlišit, co je pro ně skutečně správné. Nedokážou se nacítit na energie, které jim dávají signál, zda je to pro jejich rozvoj a užitek. Když už jsou entity v koncích, mají plán. Rozdělit poddané proti sobě. Ty duše, které neztratili napojení už dávno ví, co se děje, ale ty druhé bloudící uvěřili, že když budou žít podle nařízení posluhovačů budou ti lepší, aniž by si všimli, že svou duši odsoudili k věčnému utrpení.
Posluhovači tlačí na všechny bloudící, aby ukazovali na napojené, že oni jsou ti, co vše ničí a díky nim nemůže nikdo šťastně žít. Bohužel opak je pravdou. Strach bloudících je dostal na křižovatku, ze které není návratu. Napojení se dlouhou dobu snažili pomoci mnoha bloudícím, ale marně, vše bylo hvězdnou radou rozhodnuto, která duše může zůstat a která již na planetě nebude. Planeta totiž mění své vibrace na vibrace lásky, kde dualita již nemá svůj smysl. Proto bloudící budou mít možnost odejít na jinou planetu duality. Jenže entity nechtějí přijít o své posluhovače, ani o otroky. Proto do poslední chvíle ničí vše na té planetě. Více a více napojené a bloudící směřuje proti sobě, i když všichni chtějí šťastně a zdravě žít.
Planeta je po staletí ničena a potřebuje se uzdravit od neustálého poškozování posluhovačů a entit, které poddané učili ničit planetu ještě více, aby stále byla ve vyhovujících nízkých vibracích. Spása je propojení napojených a bloudících. Jakmile bloudící přestanou věřit posluhovačům, kterou jim neustále programují mysl a nedokážou se napojit na svou úžasnou duši, která křičí po záchraně.
Nejsnazší je, když entity mají proti poddaným vymyšlený plán, který uměle vytváří strach, paniku a narušuje přirozenou energii poddaným, aby mohli žít zdravě. Pak stačí jakýkoliv další nátlak na mysl a uvěří poddaní všemu a poslušně vše činí, i když sami sebe ničí. Duše za duší odchází a bloudící bez známky pochopení dále posluhovače poslouchají a tlačí napojené, aby nedělali problémy.
Bloudící nevidí, že napojení se snaží zachránit planetu od nadvlády entit a upsaných posluhovačů, kterým je osud poddaných zcela ukradený. Na ně totiž nařízení entit zatím neplatí.
S láskou Iris
Irena Gulová