Jdi na obsah Jdi na menu
 


20.12.2020 Energie dnešního dne - Ukončení ezomatrix systému!

21. 12. 2020

Dnešní velmi vypjaté energie nás vedou k ukončení starého! Všeho, co nás vede ve hmotě tzv. do záhuby. Už dost! Říkám si, když mnou prochází další transformační vlna a já cítím, odkud se vzala. Je to naše milé 16. a 17. století, které navnímávám. Ptám se své duše. Jak to? Proč jsme opět válcováni vlnami tsunami, když už jsme byli jako planeta mimo tuto energii? Proč zase a znova všichni schytáváme v transformačním ringu rány!?

Odpověď je snadná! Páni mušketýři opět v boji za domnělou spravedlnost a touhu po moci bojovali svými meditacemi za transformaci. Tentokráte za Bílou Horu. Kolektivně nás namočili do další fáze čištění planety. Chce někdo z vás znovu něco čistit? Nebo toužíte žít a tvořit si život podle svých představ a soustředit se na svůj vlastní proces přeměny, který by bez zásahu pánů kutilů šel svým božským tempem bez prolití jediné kapky krve!? 

Bože dej nám sílu, ať se naše ega konečně poučí ze svých idiotských a vykonstruovaných scénářů transformace naší planety! 

Co by asi udělal takový Matrix, když ví, že přichází jeho čas?! Když ví, že přichází doba, kdy každá duše projde svým transformačním procesem a bude svobodná?! Že každý z nás, až dojde v transformaci k bodu své vnitřní svobody, dostane nástroje k úplnému opuštění této struktury? Zamyslete se, už proboha! Pokud byste byli Matrixem, co uděláte?

Já bych postavila nový “upgradovaný” systém, který nám dává maličko svobody, který nás naoko osvobozuje a přitom vyvolá ten největší boj v dějinách této planety! A co využije proti lidem? Přece jejich vlastní bloky! Touhu po svobodě! A co udělám dál? Začnu manipulovat s veškerými energiemi tak, aby mi je lidé dobrovolně odevzdali, pokaždé když budou “chtít” tyto věci měnit. Všimněte si prosím slova CHTÍT! 

TRANSFORMACE JE POCHOPENÍ A NÁSLEDNÉ PŘIJETÍ VŠEHO, CO NÁS OBKLOPUJE!!!!!!!

BEZ PŘIJETÍ SE NEMŮŽE NIC SKUTEČNĚ ZMĚNIT. UŽ JSEM TO PSALA A BUDU SE OPAKOVAT! 

TRANSFORMACE JE MOMENTÁLNĚ V ÚROVNI INDIVIDUÁLNÍ. AŽ SE ZMĚNÍME MY, ZAČNEME TEPRVE MĚNIT SVÉ OKOLÍ. POKUD BUDEME KAŽDÝ TVOŘIT SVŮJ VLASTNÍ ŽIVOT A SVOU VLASTNÍ SKUTEČNOU SVOBODU, MATRIX SE BUDE MUSET TRANSFORMOVAT SÁM A NALADIT SE DO POTŘEBNÉ VIBRACE, PROTOŽE UŽ BY HO NIKDO K NIČEMU NEPOTŘEBOVAL! DOJDE DO BODU, KDY SÁM PROJDE SVOU TRANSFORMACÍ TAK, ABY SE NALADIL NA NAŠE ENERGIE, NIKOLIV MY NA NĚJ!

ŘÍKÁM: A DOST! NEJSEM RUKOJMÍ, JSEM SVOBODNÁ BYTOST!

 
TENTO ČLÁNEK NENÍ ANI BOJEM, ANI VÁLKOU, NÝBRŽ VYJÁDŘENÍM VŮLE SVOBODNÉ DUŠE!
Vyjádřila: Martina Hartmannová