Jdi na obsah Jdi na menu
 


VĚDOMÉ VOLBY

14. 9. 2021

Již delší dobu pozoruji dění v naší politické kotlině a kolektivní reakce na aktuální situace. V minulosti jsem se setkávala často s názory, že politika do duchovna nepatří, anebo že volby jsou pouze pro otroky systému a nic nezmění. Postupem času jsem pochopila, že opak může být pravdou.  Každý to chápe podle svého stupně probuzení a skutečného sebe-vědomí.

Přiznám se, že i já jsem kdysi byla v této bublině, která k sobě nepouštěla nic, co by se týkalo politiky. Plula jsem si na svém růžovém obláčku a dělala, že se mě to netýká. K volbám jsem sice dříve chodila, brala sem to jako povinnost, avšak ne jako právo. Moje volba však vždy! byla nevědomá. Rozhodovala jsem se na základě nějaké vnější rady, která pramenila z veřejně přístupných mediálních zdrojů. Sama jsem tomu více nedávala pozornost. Dá se tedy říct, že jsem nevěděla co vlastně činím a komu tím prospívám.

Pak následovalo období, kdy jsem „vzdorovala“, protože přece nebudu házet svůj hlas do urny! To je přece jako bych pohřbila sama sebe …a já jsem přece svobodná a živá, můžu si tedy dělat co chci  ….Ať je tam kdo je tam, nic se nezmění, nemohu to tedy ani ovlivnit…vlastně mně je to úplně jedno…Tuto hru jsem prostě odmítala dál hrát... 

A postupně přicházelo prozření….

Kdysi v minulosti jsme odevzdávali svoji osobní sílu a moc druhým lidem a tím jsme si za určité výhody a naši pohodlnost uplétali na sebe bič. Kam jsme to dopracovali už musí být každému alespoň trochu probuzenému člověku být jasné. Musí ale vidět i to, že z části nese každý za tuto skutečnost odpovědnost.

Vybrali jsme si tuto inkarnaci právě z důvodu, abychom v této přelomové době si tuto naši roky odevzdávanou sílu vzali zpět! Abychom byli součástí té změny, která je nyní tady a teď. Nic se však nezmění tím, že nebudeme nic dělat a přijde nějaký spasitel, který nás zachrání, protože vše staré zruší  a my všichni se probudíme bez práce  do jiného a lepšího světa.  

Aby bylo lidstvo uchráněno před skutečnou zkázou, změny přicházejí pomaleji, než by si mnozí přáli.  Přicházejí skrze vědomé bytosti, které prohlédli závoje iluzí, a kteří boří staré struktury myšlení, odhalují lež a nastavují nové směry vývoje. Avšak i tady je třeba být bdělí, neboť ne vše co hezky vypadá, skutečně pracuje pro dobro všech a nastoluje nové. 

Dokud každý nenajde svůj přirozený vnitřní zdroj v sobě a nebude z něj tvořit a činit volby, pak stále není připraven na skutečnou změnu ani svojí, ani kolektivní. Proto nemůže být zatím tento politicky nastavený systém změněn, protože lidi nejsou na tak velkou a zásadní změnu připraveni.

Vystoupit ze systému každý může, ale pouze svým vědomím, kterým může tuto realitu překročit a nastolit kroky k nápravě chyb, které sám dopustil. Jinak ve hmotě stále více či méně podléhá pravidlům, které systém určuje. K tomu, abychom se vymanili z těchto pout nesvobody, máme stále ještě i v této realitě nástroj, kterým je náš VĚDOMÝ HLAS ve volbách.  

Každý z nás včetně politiků sbírá zkušenosti a na jejich základě se mění a vyvíjí. Každý si může zvolit cestu, jakou se bude ubírat. I v řadách politiků je již mnoho bytostí s probuzenou duší, kteří zde naplňují svoji misi. Proč by aktivně vstupovali do voleb a politiky, když by věřili tomu, že nic nezmění?

Nezdá se Vám, že už je vše jinak? Že ne každé gesto je iluminátský znak? Že každý chce hrabat jen pro sebe? Že ne všichni jsou zaprodaní? Co když už jsou ve hře i jiné síly, než je zlo v podobě, jakou známe a čím dál více je nám ukazováno vidět za oponu?

Pokud čekáte stále stejné scénáře, pak jste to vy, co jste ještě nevystoupili ze starého systému myšlení a jedete v něm dál…. Každý, kdo stále kritizuje každou snahu někoho o změnu a nastolení nového směru, se ještě sám nezměnil. Pravda velmi bolí, a pokud se jí bráníme uvidět a stále ukazujeme prstem na druhé, vypovídá to především o nás. A ten, na koho se nejvíc ukazuje bývá nositelem informací pro nás, pokud je správně dokážeme rozklíčovat.

Doba však pokročila a my nyní můžeme vidět nejen sladké řeči a sliby, ale už i řadu dá se říct že hrdinských činů, které mají dalším otevřít oči. Transformaci vedou energeticky ženy a pro mnohé muže jsou návodem k inspiraci, ale i těch přibývá.  Stejné se ukazuje v současné kovidové i politické situaci. Po ovoci každého poznáte… Není třeba boje, ale nechat skrze sebe vstoupit energii pravdy a otevřít se jí….

Je na každém, jak naloží s HLASEM, kterým může měnit a změnit vše… Nejspíš se časem ukáže, že další a další volby nebudou třeba a vědomí lidé si mohou vládnout sami. Avšak nejdřív je třeba, že musí každý ovládnout sám sebe a vědět kdo je!  Protože pokud neovládnete a neznáte sebe, pak ovládají vás!

Nyní se dozvíme, zda jsme připraveni na budování nového a zdravého, nebo zda potřebujeme další lekci ke kolektivnímu prozření.

PROTO VOLTE VĚDOMĚ NEJEN VE VOLBÁCH!

ŽIJETE TADY A TEĎ!

TOU ZMĚNOU JSTE VY!

Renata Reia Reindlová 14.9.2021