Jdi na obsah Jdi na menu
 


SYSTÉMY SE HROUTÍ

19. 2. 2021

binary-4437419_960_720.jpgPři současném stavu s navyšováním vibrací planety dochází ruku v ruce ke zvyšování vibrací našeho těla. Vše co vidíme vně se odráží od toho co máme uvnitř. 

Hroutí se a kolabuje matrix, ve kterém žijeme. Přestává platit nebo již neplatí mnoho systémů, které fungovaly v určitém nastavení. Tato nastavení fungovala v nižších frekvenčních pásmech 3-4D a udržovala umělý matrix při životě.

Když používáme nyní metody, nástroje, berličky a zkratky, které nám dříve pomáhaly, nyní způsobují opačný efekt. Místo toho, abyste šli vibračně nahoru, při používání těchto systémů jdete s vibracemi dolů. Zvyšuje se tím též ego, místo toho, aby se rozpouštělo. Třídí  a odděluje se kvalita od kvantity, rozdělují se reality. 

Proto všichni kdo se drží některého ze zaběhnutého nastavení, určité metodiky nebo konkrétního uspořádání, které se mohou týkat čehokoliv, stagnují nebo padají. Do té doby, než se sami pustí, nebo jsou okolnostmi donuceni pod tlakem se pustit. 

To způsobuje, že většina „obyčejných“ lidí, kteří nejsou nikde zaháčkovaní, projde tímto bodem o hodně rychleji a tuto propast přeskočí, než ti, kteří jsou v nějakém systému nebo své představě(iluzi) zacykleni.

Je to průchod bodem NULA, průchod Branou Smrti do Brány Znovuzrození. To znamená, že dochází ke stále většímu rozdělování lidí podle vibračního zařazení. Stejně se frekvenčně odděluje i Zem.

Ve vyšších vibracích lze konkrétně rozeznat, kdo se v jakém pásmu pohybuje. Můžete tedy vidět, jak ti, kteří zůstávají  v pozici nebo područí těchto systémů se přitahují s lidmi,  které fungují ve stejném pásmu nebo v pásmu o něco málo nižším, ale nijak se již neposunují a stagnují, avšak sami si to neuvědomují. 

Naproti tomu lidé, kteří již mají zpracované své stíny, nebojí se přijímat nové výzvy a nelpí na zaběhnutých systémech se ukotvují v nové realitě, která je na vyšších frekvencích než realita staré 3D Země.

Renata Reindlová, 19.2.2021