Jdi na obsah Jdi na menu
 


SPASITELÉ

13. 2. 2021

buddha-1053137_960_720.jpg5D není ráj, ale jsou to dveře, ze kterých se může vydat každá duše Domů - do své vesmírné domoviny, nebo se vrátit do dalšího inkarnačního kola ve 3D. Můžeme též říci, že 5D je Brána Smrti a Znovuzrození.

Je to frekvenční pásmo, kde si každý vybírá z mnoha dalších cest, které jsou většinou pastí pro ego lidí. To v minulosti způsobilo pády mnohých civilizací. Zde se otevírají skutečné naše dary. Ale pouze pokud projdeme zkouškou lidskosti a zvládneme tento přechod, můžeme prostoupit svým vědomím do úrovní vyšších – skutečné jednoty.

Ten, kdo se vzdá své minulosti a s tím i svých darů z minulostí spojených, se dostane do tzv. bodu NULA. Odtud už vede cesta přímá a o hodně rychlejší do vyšších frekvencí vědomí (dimenzí).  Naše dary jsou nám ponechány v případě, že jsou využívány pro dobro všech bez osobního prospěchu.

V současné době nabývá na síle tzv. egregor spasitelství, kdy povstávají další a další falešní mesiáši, proroci, antikristé,... To ve skutečnosti znamená, že tito lidé se chytli do pasti, které jim 5D nabídla nebo stále operují z 3D úrovně.

Nenásledujte falešné světlo, které vám říká, jakou budoucnost máte jako jednotlivci nebo kolektiv, i když by jejich představa budoucnosti vypadala sebekrásněji. Falešné světlo je tvorba skrz nízká frekvenční pásma. Nabízí vám svojí určitou představu o tom, jak co má vypadat, tím, kým je naprogramované - infikované. 

Kolikrát je vše schované pod různé channelingy se Stvořitelem, Zdrojem, Bohem, různými entitami, atd., kdy je cíleno líbivou formou na všechny, kteří jsou stále v pozici oběti. Dále se pak děje hlavně ve 3D úrovni prostřednictvím různých re-klam a obchodního marketingu  na cokoliv.

Tento spasitelský egregor je však posilován lidmi, kteří se zapojují a napojují na energetické pole konkrétního spasitele a předávají mu tak nevědomě svoji energii.  Nyní se čím dál více setkáváme s tím, že určitého spasitele si lidé vytvoří sami svými představami, protože jim jejich představy naplňuje. Odmítají převzít plnou odpovědnost za sebe a svůj život.  

Pokud je člověk správně napojen, tzn., že prošel skrz bránu Smrti do brány Znovuzrození  (bodem nula), hovoří se Zdrojem, Bohem, Stvořitelem napřímo.  Nepotřebuje mluvčího.

Ve skutečnosti nemůže nikdo s určitostí říct, co bude nebo nebude zítra nebo za 10 let, protože až od průchodu tímto bodem, se teprve správně a v jednotě s ostatními tvoří. Pokud to někdo stále tak dělá, prohlašuje se za mluvčího čehokoliv, je sám chycen v pasti spasitelského nebo i jiného egregora (představy o něčem). Jedná tedy v osobním pokřivení.

Opět se rozhlédněte kolem. Ve všech možných úrovních uvidíte tento princip.

Zase se dostáváme pouze k sobě, ke svému vlastnímu spasení. Dokud svoje stíny nezpracujeme a nedostaneme se do vyšších frekvencí vědomí a zvýšených vibrací svého těla, nemůžeme nic měnit a změnit u sebe ani u druhých.

Nemůžeme ani tvořit Novou Zem, protože se budeme pořád točit v inkarnačním kole a podléhat dalším a dalším falešným novodobým spasitelům. 

Renata Reindlová, 12.2.2021

renreika.simplesite.com