Jdi na obsah Jdi na menu
 


POZITIVNÍ A NEGATIVNÍ PRINCIP JAKO ZÁKLAD FUNGOVÁNÍ ZEMĚ

27. 11. 2020

125484062_3874384532593394_3091655829043088184_n.jpg(plus - mínus, světlý -tmavý, mužský-ženský, jin - jang)

To je to o co teď a tady jde.

Přičemž slovo negativní neznamená destruktivní, ale jedná se o princip, ze kterého je tvořeno. Stejně jako je tvořeno z principu plus. Jedná se tedy o polarity, které se nyní na Zemi vyrovnávají, protože byly pokřiveny, když byly dávno v minulosti napadeny negativními entitami z temných mimozemských světů, které zde převzaly nadvládu, když se jim podařilo obelstít obyvatele Země. Tak se začala nabourávat rovnováha, která byla zárukou prvotní Božské setby a tvorby.

Abychom správně nyní tvořili, je třeba tyto principy v sobě vyrovnat a nastolit rovnováhu. Je to velmi náročný proces každého jedince, protože jedině každý sám za sebe musí tímto procesem uvědomění a vlastního narovnání projít. Každým vybočením na jednu anebo na druhou stranu se dostáváme do nerovnováhy a tvoříme tedy vše pokřiveně( v iluzi, ve lži), což se promítá do společného, stále více pokřiveného tvoření světa.

V současné době dochází k vyrovnání energií rovnováhy mezi těmito principy. Nicméně ta pokřivení jsou tak obrovská, že tento proces jde zvrátit a navrátit do rovnováhy velmi pomalu a velmi těžce. Vše co má náboj negativního principu bylo a stále je automaticky odmítáno, protože je považováno za destruktivní a nebezpečné. Ve skutečnosti se jedná však o sílu, která má ochranný, obranný a transformační charakter, který je nekompromisní ke každé pokřivenosti a iluzi. Vše co má náboj pozitivního principu, je vyzdvihováno a přijímáno, avšak se většinou jedná o pokřivené kladné vlastnosti člověka, na kterých je parazitováno. (manipulace, pozlátka, zvrácená sexualita…) Oba tyto principy nejsou tedy v čistém prvotním projevu, ale jsou pokřivené – infikované.

Proto je nutné tyto dva principy v sobě přijmout, vyrovnat světlo a stín uvnitř svého těla, odblokovat, rozpustit staré programy a struktury a nastavit vše do neutrality – nultého bodu. Ze svého středu pak můžeme tvořit v rovnováze obou principů.

Plus je vyjádřením mužské - otcovské energie, mínus je vyjádřením ženské - mateřské energie. Tyto principy jsou prvotním vyzářením z našeho Vesmíru do prostoru. Každá bytost nese jako hlavní jeden princip, který se nemusí ztotožňovat s pohlavím.

Když půjdeme ještě dále, plus je vyjádřením principu vědomí Krista a mínus je vyjádřením principu a neposkvrněné čistoty Panny Marie. V našem Kristovském Vesmíru jsou tyto dvě světelné bytosti Branami Nové Země a nesou Klíče do Nebeského Království Božího.

Ve vedení a propojenosti JK a PM s bytostí, která nastolila v sobě skrze tyto dva principy rovnováhu se napojujeme na prvotní Zdroj Stvořitele - Boha. V rovnováze tak vytváříme Božský trojúhelník, ze kterého je vše čisté opět tvořeno, a ze kterého získáváme všechny informace, které potřebujeme. Jedná se prakticky o naše ZMRTVÝCHVSTÁNÍ - VZKŘÍŠENÍ.

Toto čisté napojení na Božský Zdroj je výsledek osobní transformace a je podmínkou pro skutečný Vzestup. Tyto bytosti zvládli všechny svoje lekce, už se tady nemají co učit, navyšují své vibrace a jsou připraveny pro svůj Vzestup. Tentokrát je již cesta otevřena a připravena.

Ostatní se vrací zpět pro další své lekce a svůj vývoj, nebo padají do nižších světů, kterým zde ať už vědomě nebo nevědomě sloužili.

Renata Reindlová

 

27.11.2020

Reality Tvoření 
http://renreika.simplesite.com/