Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opravdu všichni chtějí změnu k lepšímu?

16. 6. 2021

Lidé nestojí o pravdu ani o změnu, pokud stále trvají na svých domnělých jistotách a přesvědčeních a nechají se opít jakýmkoliv pozlátkem.  Jak vidíme, tak mnohým vyhovuje fňukání a chlácholeni  v jejich lžích a představách, které jim z nějakého důvodu vyhovují. Většinou je to jejich ego, které vymýšlí racionální důvody, kterým si svoje chování omlouvají.

Jenže to právě způsobuje to, že nepostupují dál ve svém vývoji a s tím brzdí všechny ostatní v kolektivní úrovni.  Ano, říká se, že si to tak naše duše vybraly, ale i toto je program! Kdo to komu tak nastavil? Proč a za jakým účelem? Vždyť je duše dokonalá! Nepotřebuje se tady nic učit! Musí si jen vzpomenout! A vzpomene si, pokud navýší své vibrace a frekvence vědomí.

Nicméně pokud nebude nikdo na lež a nepravdy upozorňovat, vše budeme z falešné skromnosti tutlat, stáváme se kolaboranty s temnotou a ona nás pohltí zcela všechny a navždy! Povstaňme tedy, projevujme se, vymezujme se proti temnotě, proti lži a všem zločinům proti lidskosti. Není třeba boje, je třeba jednat každý sám za sebe tam, kde jsme právě teď!

Pokud se takto v pravdě neprojevujeme ve všech možných úrovních, výsledkem je to, že má stále navrch falešné světlo a jeho manipulace. Stále se bojíme ze strachu a pocitu viny se projevit ve své přirozenosti. Opět se ptejme:  Kdo v nás vyvolává ty pocity viny? Komu to vyhovuje? Komu to slouží? Je to opravdu pro moje nejvyšší dobro?

Lidé, kteří nesou pravdu z vyšších frekvencí svého vědomí, jsou neustále buď pod palbou kritiky, výsměchu nebo naprostého nezájmu. Děje se přesně to, co se stalo Ježíši. Jsme opět v bodu, kdy se za pravdu křižuje. Dokonce i to se již děje, jen s jinými kulisami. Povstávají však stále další falešní mesiáši….

Je třeba vystoupit z tohoto bludného kruhu neustálých inkarnací v utrpení a probudit se a začít tvořit svoji novou realitu. Na to už není třeba další stovky inkarnací, můžeme vše pochopit a vystoupit již v tomto životě. Brány jsou již připravené. Můžeme postoupit na vyšší úroveň reality, kde budeme tvořit každý sám za sebe a přece dohromady realitu zcela novou. 

Druhý Příchod Krista znamená, že Pravda přichází skrze Nás. Skrze ty, kteří zůstali věrni a temnotě se nezaprodali.  Nicméně ti nevedou žádnou líbivou politiku, jako to dělá falešné světlo. Nepoužívají žádný falešný světelný marketing. Sami jsou Pravda a Život, kterou skrze sebe projevují.

 

Renata Reindlová

7. 2. 2021

http://renreika.simplesite.com/