Jdi na obsah Jdi na menu
 


NEVĚNUJME POZORNOST KATASTROFICKÝM SCÉNÁŘŮM

1. 7. 2021

I neprobuzeni lidé jsou bytostí s duší. Mají tady nyní jiný plán než ti, kteří se již probudili. Není třeba je soudit, hodnotit, stále budit, protože my jejich plán neznáme.

Jsme oddělení svoji výškou vibrací, každý jdeme jiným směrem a rychlostí. Není třeba se nyní však více od nich separovat, oddělovat v současně žité realitě, pokud nám vyloženě neubližují. Toto rozdělení přichází přirozeně samo. My to můžeme vědomě sledovat, ale nemusíme na to neustále poukazovat a tím sebe jakkoliv povyšovat a na sebe upozorňovat. To je záležitost našeho ega. 

Nevěnujme pozornost katastrofickým scénářům v přítomném okamžiku, které k nám stále proudí z mnoha informačních zdrojů. Oslabuje to naši sílu, která každým dnem roste, pokud jsme v rovnováze a smíření se sebou i druhými. Vymezme se, postavme se za naše lidská práva, ale není třeba boje. Následujme svoje vnitřní vedení. Nechme věci plynout. Každý den se situace mění.

Dané katastrofické scénáře jsou výtvorem negativní strany, které jsou tvořeny už mnoho let. Neznamená to však, že se naplní. Naopak, je tady velký obrat a předpoklad k tomu, že tyto plány agendy temné strany budou zastaveny. Dochází k převratu dějů, které jsou odpovědí na situace, které se nyní dějí každým dnem, když jsou v širokém světovém měřítku odhalovány zločiny proti lidskosti.

Ano, s mnohými toto zjišťování skutečností zatřese, mnozí budou pravdu stále odmítat, ale vždy to je v závislosti na výšce vibrací a osobního uvědomění. Proto jsme nyní teď a tady, abychom vyvažovali tyto energie a nastavovali kolektivní rovnováhu bez strachu z neúspěchu a prohry. 

Je čas na soucit, nikoliv lítost, který je projevován skrze vědomé bytosti. Čas na lásku, kterou projevujeme, když skutečně žijeme svůj život a ne životy druhých. Neberme jim jejich zkušenosti. Každý se bude zodpovídat sám za sebe a své činy až bude opouštět realitu, ve které žije. Podle toho bude následovat takovou úroveň nové reality, která bude odpovídat jeho výšce vibrací a uvědomění v tomto těle.

Situace bude pro mnohé hektická, pro mnohé nepochopitelná, ale tempo změn je nezastavitelné. Proto buďme světlem, které svítí, ale nechme jít ostatní cestou, na které své světlo ještě sami nevidí. 

Renata Reindlová

http://renreika.simplesite.com/