Jdi na obsah Jdi na menu
 


LIDSTVO SE NEMŮŽE VZDÁT SVÉHO EVOLUČNÍHO VÝVOJE

22. 6. 2021

Ocitáme se v situaci, kdy se naše ustanovené soudy sice staví za naše práva, ústavu a pozemské zákony, ale většina lidí stále i přesto respektuje (nezákonná) nařízení vlády – tedy instituce systému, který na sebe převzal odpovědnost za druhé, ale zároveň vyžaduje následování a poslušnost.

Takže sami lidé povznášejí nezákonná omezení vlády nad svoji vlastní skutečnou hodnotu a svobodu. Je to způsobeno tím, že jako lidstvo jsme odevzdali svoji osobní sílu a moc někomu, kdo se pouze tváří,  že mu jde o náš prospěch. Ve skutečnosti se jedná o mocenský boj o nadvládu nad ostatními. O to šlo prakticky v každé době.

Určitá část lidí se v minulých letech začala probouzet a vidět vrstvy a úrovně, kde dochází k pokřivení a manipulaci. Skrze vlastní zvědomělé prožitky z minulých inkarnací nebo vlastních zkušeností z jiných Vesmírů pochopili, že je třeba si tuto svoji odevzdanou osobní moc vzít zpět, protože jim byla odebrána v nevědomosti za pomoci manipulace mocenských vládnoucích sil. Došlo tak k našemu pokřivení a mnohdy i k obrácení vlastní síly proti sobě.

Tito lidé krůček po krůčku pracovali na svém vnitřním procesu, který jim umožňuje stále více se dostávat do svého nepokřiveného nastavení a z něj pak konat. Upozorňují tedy na situace, které dobře znají z minulosti a varují tak většinu před katastrofickými scénáři, které jako celek lidstvo stále dokola opakuje. Prohlédli tedy nastavenou past, do které jsme se jako celek opět dostali.

Setkávají se však většinou s nepochopením. Není se třeba tomu stále divit, ale přijmout tu situaci jako fakt. Jen přímá zkušenost a prožitá vzpomínka z minulosti našeho rodu, nám dá osobní jasnou odpověď. Ten kdo nezná svoji minulost, nezná svoje kořeny a ani sám sebe, nemůže projít do nově tvořené reality. Ani o to nestojí, protože je spokojený tam kde je s tím co má právě teď k dispozici.

Většinou je to nějaká mocenská funkce, ze které čerpá pro sebe finanční zisk. Tato funkce se může jevit i jako nabídka něčeho, co my sami nedokážeme a ten „někdo“ nám pomůže, zachrání, spasí…. Proto v této oblasti je třeba být maximálně bdělí, protože právě přes nastavení jakési umělé duchovnosti se mnoho lidí nedokáže posunout. Zamotají se tak do začarovaného kruhu nekonečného hledání sebe přes různá čistění nebo zázračný lék, které se velmi sotisfikovaně projevuje jako naše dobro.

Ti kdo toto pochopení souvislostí skrze sebe ještě nemají, nemohou těmto procesům ani rozumět a konají pod vlivem strachu, který je nástrojem k jejich ovládání. Jdou si tak pro přímou zkušenost, ve které mohou pochopit a prohlédnout tyto temné struktury ovládání také. Proto padají do této matrixové pasti a kola jejich karmy se čím dál rychleji otáčí, dokud sami za sebe dříve nebo později nevystoupí.

Tato společnost se tedy polarizuje a rozděluje čím dál více a není již cesty zpět. Každá duše si už svoji cestu vybrala. Jako lidstvo se nemůžeme vzdát svého evolučního vývoje a zůstávat tam, kde není skutečná svoboda, která nám byla do vínku dána a k jakému obrazu jsme byli stvořeni.

Proto jsme svědky přelomového období, kdy je a bude v pravdě vyjevováno mnoho dějů, obrazů a informací i jiných skutečností, které je třeba dobře správně rozklíčovat a pochopit.

AKTIVNĚ se tím připojit na stranu těch, kteří se pevně vymezí proti všem nepravostem a hájí tak svá – naše LIDSKÁ PRÁVA, LIDSKOU PŘIROZENOST - SVOBODU TĚLA I DUCHA v rámci evolučního vývoje lidstva.

 

Renata Reindlová