Jdi na obsah Jdi na menu
 


KRISTOVSKÉ A MARIÁNSKÉ ENERGIE – KÓDY NOVÉ ZEMĚ

1. 1. 2021

img_20201231_113016.jpgJe čas zase posunout dále povědomí o tom, co jsou to kódy Nové Země, podle toho, jak je čtu nyní  z buněčné paměti svého těla.

Jak jsem psala v jednom z mých předchozích článků, „ zde“ tak archetypy Ježíše Krista a Panny Marie jsou v naší skutečné historii Branami do Nového Světa – Nové Země.  Ty však nenalezneme nikde mimo sebe, ale k těmto branám musíme sami dojít a v rovnováze sami se sebou se s nimi propojit. Pak teprve dostaneme klíče, abychom mohli vstoupit a následně i vzestoupit.

Není zde řeč o žádném náboženství, i když se to na první pohled může jevit těm, kteří si tyto světelné bytosti spojují s nějakými církevními dogmaty, kde jsou fakta překroucena tak, jak se to hodilo vždy vládnoucím silám. Není to ani pohled mnohých esoteriků a stoupenců New Age, kteří zde zastupují opět temnou agendu. Ti jsou schopni připustit pouze, že existuje nějaký Kristus jako Nanebevzatý Mistr a z Marie dokázali vytvořit obávaný mateřský kult. Všem zmiňovaným jsou tyto původní energie trnem v oku a dělali a stále ještě dělají vše proto, aby tyto energie zastavili a nedovolili jim se projevit.

Jde však o prvotní otcovský a mateřský princip - esenci, kterou tyto světelné bytosti vyzařují, a které byly zcela pokřiveny. Nyní opět spatřují světlo světa ve své pravé podobě skrze bytosti, které tyto principy v sobě nesou. Stejně tak dochází skrze stejné bytosti k nápravě prvotního principu skutečné Rodiny Otec – Matka – Dítě.

132377172_1045486709290503_3348024996688593386_n.jpgBoží Království existuje a je na dosah všem, kteří upřímně věří, žijí a konají celý svůj život v Pravdě. Nenechali se zotročit ani jinak uplatit a zmanipulovat temnou stranou. Nejsou to žádní spasitelé, učitelé ani guruové, jak by se na první pohled mohlo jevit, ale obyčejní lidé, kterých si třeba ani nevšimnete. To jsou skuteční rozsévači BOŽSKÝCH SEMEN – KÓDŮ NOVÉ ZEMĚ. Ti mají tato semena uzamčené ve svých tělech a nyní s narůstajícími vibracemi se těla začínají otevírat a své poklady vydávat. Začínáme tak poznávat svoji skutečnou historii.

Jde tady o návrat bytostí do vyššího Kristovského vesmíru, kam patří a odkud pochází ti, kteří mají tu pověstnou Boží jiskru v těle a to je činí lidskými. Nemluvím zde o umělé inteligenci a dalších bytostech a entitách, kteří tady na Zemi v tělech s námi také žijí, a kteří mají své domovy v jiných vesmírech. Každý podle svého zaměření dříve nebo později zjistí, kam patří a kam se bude vracet po zkušenosti prožité zde na Zemi.

Při spolupráci s kamarádkou Ivou /Reality Tvoření/ se nám všechny informace potvrzují nezávisle na sobě prostřednictvím její automatické kresby, které přidávám k článkům a kódům, které zakresluje. Docházíme k faktům, které mnohdy ještě ani sdílet nelze, ale průběžně je budu doplňovat a zveřejňovat na své webové stránce renreika@simplesite.com a částečně i na stránce informaceodjinud@estranky.cz.

134936237_692152824781113_3093462575838004336_n.jpgNa FB již činnost omezuji, protože to vibračně stále více neladí.  FB se stejně rozhodl mě utlumovat sám. Je každého věc, zda si vnější informace bude sám vyhledávat a v jakém prostředí, pokud je ještě takto získávat potřebuje. Chápu, že v realitě, kterou mnozí žijí, tyto informace moc nezapadají do obrazu, který je ve hmotě vidět. Ale z vyšších míst již proudí tyto energie a kódy a každý si je může skrze sebe načíst sám. Bez další vnější pomoci. Víc k tomu nepotřebuje.

Přeji všem v nastávajícím roce opětovné splynutí se svou Prvotní Božskou Podstatou.

Renata Reindlová

1.1.2021

http://renreika.simplesite.com/