Jdi na obsah Jdi na menu
 


KOMU SLOUŽÍ KONSPIRACE

6. 1. 2021

132851360_206903417824698_1027072049210322071_o.jpgV dnešní době to vypadá, že je všude překonspirováno a kde nejsou konspirace jsou dezinformace. Ono je to vlastně úplně jedno, protože obě slova nesou tutéž energii. Ani jedno však nestojí v Pravdě. Sami si honí svůj ocas navzájem. Zloděj křičí "chyťte zloděje!" 

Většina označených konspirací i dezinformací včetně informací z oficiálních zdrojů, vychází z vědomí negativních entit, které zde tvoří realitu. Ochotně jim pomáhá řada informátorů, pro které je to slast pro jejich ega. Čím větší fantasmagorie, tím více sdílení a zájmu, tím ale také více infekce a dalšího pokřivení.

Uvědomují  si vůbec aktéři, novodobí proroci a spasitelé,  čemu a komu slouží? Co je tady vydáváno za světlo? Však ono to vypadá tak lidumilně a pro dobro nás všech… Také se říká, že z konspirací se stává realita. Ano, stává, právě z výše uvedených příčin. Plní se tak jejich plán nadvlády nad člověkem.

Čím víc se tyto informace šíří, tím víc se tato realita také tvoří. Mohlo by se zdát, že se tím probouzí řada lidí, ale zdání klame. Je tím vyživováno jen ego – strach lidí a pozornost je odváděna jinam. Může to být však odrazový můstek pro ty, kterým se ukáže tato cesta jako falešná a sami si začínají utvářet svůj názor a hledají odpovědi v sobě a svém životě. Aktuálně se konspirace, dezinformace a jiné falešné informace šíří všemi směry i úrovněmi napříč informačními zdroji. 

Pravé světlo má víru a intuici, už vůbec není hlasité. Nehraje si na spasitele, nezneužívá své dary pro svůj prospěch. Netvrdím, že vše, co bývá za konspiraci či dezinformaci označeno je zcela mimo. Záleží na tom, jak stojí  který člověk - informátor  skutečně ve svém středu a rovnováze. Jak je sám vyladěn a naladěn na Zdroj – Boha a odkud tedy informace čerpá. Světlo vám nepodsouvá žádné negativní scénáře, ale ani přehnaně pozitivní.  To dělá jen temnota. Světlo nenosí růžové brýle, ale vidí barevně skrze všechny vrstvy iluzí a realit.  

Pokud si někdo chodí pro informace do své minulosti (buněčné paměti svého těla), která není očištěna a uzdravena, tím pádem si tahá minulost do současnosti a s ní i tu negaci, tvoří dál v pokřivení.  Pokud však máme vyčistěno  a uzdraveno nejen sebe, ale i svou rodovou linii, tím více jsme napojeni na Zdroj čistého světla.  Tím pádem získáváme čisté informace v Pravdě. Nezískáváme je tedy odněkud zvnějška, ale zevnitř sebe!

Zdá se, že toto téma se dotýká prakticky většiny lidí. Je třeba se probrat z této konspirační bubliny falešných zpráv a vystoupit z ní. Nový Svět nebude vytvořen z dalších pokřivených iluzí, které jsou výsledkem stále stejného falešného zdroje, ač jeho vize vypadají sebekrásněji.  V této síti je chyceno mnoho lidí, kteří chtějí skutečně lepší svět pro sebe i své děti a neví, že jsou chyceni ve své vlastní pasti. To je to nekonečné kolo inkarnací, do kterého se stále vrací dokud nepochopí.  

Nejdříve uzdravte sebe, pak uvidíte skutečnosti takové, jaké opravdu jsou. Neukazujte na druhé a ani se nesnažte zachraňovat ostatní.  Každý má svůj jedinečný plán, který naplňuje v čas jemu daný. 

Otevřete se novým možnostem.

Nemanipulujte, ale věřte. 

Nečekejte na Spasitele.

Zachraňte a uzdravte se sami.

Tím přispějete celku a zachráníte celé Lidstvo.

Renata Reindlová

6.1.2021

Reality Tvoření 

renreika.simplesite.com