Jdi na obsah Jdi na menu
 


ENERGETICKÉ ÚTOKY

26. 1. 2021

adler-544118_960_720.jpgAby člověk pochopil, co takový energetický útok je, musí sám takovými situacemi projít. Jen tak zjistí,  jak tyto energie působí a uvědomí si, proč se tak děje.

Když nejsme nebezpeční pro zde nastavený matrixový systém, tedy nijak nevybočujeme, poslušně posloucháme a nevyvíjíme žádný energetický protitlak, je vše v „ pořádku“. Tedy není důvod, abychom nějakými útoky procházeli.

Jakmile však vybočíme z naší naučené a zautomatizované( pohodlné) zóny a začneme se projevovat  ve svém přirozeném potenciálu a síle, přichází energetické útoky. Nejvíce energetických útoků zažívají bytosti, které zde plní důležité mise. Tam jsou protiútoky velmi agresivní a mnohdy na hranici života a smrti.

Tyto útoky vždy míří na naše nejslabší a nejvíce zranitelná místa, která nemáme zpracované. Vždy se nás to dotkne přímo v srdci a my cítíme obrovskou bolest. Tato bolest nám má přinést uvědomění, že je třeba naše staré a pokřivené programy, které ještě nemáme v rovnováze, zpracovat.

K energetickým výpadům dochází přes osobu, která si nemusí být vůbec vědoma toho, že je použita pouze jako nástroj. Bývá to většinou nejslabší (na nižších vibracích) osoba v aktuální situaci. Ta slabost je však projevení ega daného jedince, které navenek působí jako jeho síla.

Pokud si daný člověk není vědom své hodnoty, nestojí pevně ve svém středu, má sklon se stále podceňovat a sebeobviňovat, tyto energetické útoky způsobí to, že je ještě více nahlodána jeho sebedůvěra a všechny zde vyjmenované vlastnosti se ještě více posílí. Člověk ztrácí dosažené vibrace a padá do nižších frekvencí. Tam se stává potravou pro ty entity, které útočí. Je to vlastně jejich vítězství.

Čím více však máme v sobě všechny bloky a staré programy zpracované, tím méně zažíváme útoků. Čím máme vyšší vibrace, tím snáze dokážeme tyto útoky rozlišovat a identifikovat. Postupným vývojem a naším zvědomováním tyto energetické útoky mizí.  

S navyšováním vibrací se dostáváme do své rovnováhy a přecházíme do jiných frekvenčních vrstev, kde tyto útočné energie stále vnímáme, ale už nás tolik nezasahují. Už se nestáváme konkrétním terčem, ale vidíme je v kolektivní úrovni a dokážeme je rozlišovat.

Tyto útoky vnímám jako snahy o zastavení každého, který se probouzí do skutečné reality a života. Jsou to energetické situace a lekce, které nás drží v kole nekonečných obětí, zaháčkovaných na umělý matrixový systém duality.  

Ta lepší varianta je ta, že z nich můžeme postupně vycházet a povstávat ve své skutečné síle a přirozenosti.  To je když překročíme svůj vlastní stín a nekonečné kolo utrpení, do kterého jsme se dostali.

Když je dokážeme zpracovat u sebe, pomáháme tak k uzdravení celému svému rodu, národu, planetě, celku v jednotě. To je důvod, proč jsme zde.

Renata Reindlová

25.1.2021

http://renreika.simplesite.com/