Jdi na obsah Jdi na menu
 


Byli jsme stvořeni jako světelné bytosti a jako světelné bytosti se navracíme ke Zdroji

11. 12. 2020

67944483_2651548218210371_499698910650957824_n.jpgByli jsme stvořeni jako světelné bytosti a jako světelné bytosti se navracíme ke Zdroji.

Po té, co bylo lidstvo Země napadeno a infikováno temnotou z jiných vesmírných civilizací, jsme byli nuceni sestoupit do nižších úrovní – duality, kde procházíme zkušeností – bojem mezi dobrem a zlem, světlem a tmou. Naše podstata je však světelná!

Navrací se ti, kteří vše vědomě pochopili a prožili ve svých tělech, zpracovali svoje stíny, obsáhli v sobě vše v jednotě. Tím tak následují cestu vlastního vzestupu, spojují se se svým hvězdným domovem a pomáhají kolektivní transformaci lidstva na planetě Zemi.

To vše již bez zapojování se do her matrixu a následování staré duchovní cesty. Ta pokračuje jen pro ty, kteří stále ještě nepochopili a svými činy dál vytváří prostředí, které není v souladu s vyššími úrovněmi vědomých bytostí a jejich dosaženými vibracemi. Tak se budou dál vracet do dalších inkarnací ve 3D, dokud sami nepochopí a neprojdou do vyšších úrovní.

Proto je nutné důvěřovat sami sobě a svému cítění, abychom se opět nenapojovali a nepodporovali svojí energií bytosti, které nemají ve svém plánu vzestup, ale naopak každého, který pomáhá prostřednictvím sebe kolektivnímu vzestupu, stále blokují.  

Živíme pak svojí energií entity, které tady nemají co dělat a nemůžeme se jako celek posunout. Je velmi naivní se domnívat, že všichni jsou světlo, aniž bychom měli to „své“ odpracováno. Pak i snáze rozeznáme kdo má zde jaké záměry a kdo pro koho(co) pracuje.

Renata Xanté Reindlová

25.9.2019

http://renreika.simplesite.com/