Jdi na obsah Jdi na menu
 


BUMERANG SE VRACÍ

6. 2. 2023

Po čase mého delšího ticha na sociálních sítích, bych se chtěla vyjádřit k aktuální situaci podle svého vnímání. Pro většinu bytostí je velmi těžké se zorientovat v tomto čase, kde se prolíná mnoho realit, v probíhajících procesech na mnoha úrovních.

Na úrovni nehmotné – energetické, je zaseto semínko nové reality, a začíná se projevovat ve hmotě. Ač to na první pohled nevypadá, vše se nám děje přímo před nosem v každém procesu, který pozorujeme. Do aktivní části se dostává proces destrukce všeho, co má špatné a falešné základy a zároveň se dělá prostor pro příchod nového růstu.

Před několika týdny došlo k citelnějšímu navýšení energií v naší české kotlině, které bylo dáno situací, kterou sledovala většina obyvatel naší vlasti. Byl zde vytvořen aktivní egregor politické síly, který dosáhl vrcholu. Byl zakončený na jedné straně euforií mnoha lidí, a na druhé straně strachem, smutkem a zoufalstvím z výsledku tzv. voleb. Bylo vyprodukováno mnoho emocí, které se vyplavovaly na povrch. Tím pádem docházelo a stále dochází k ozdravnému procesu léčení, neboť se tím vyplavuje mnoho buněčných vzpomínek na dřívější osudy jednotlivců i národa.

Zatímco jedna skupina ve své blažené nevědomosti se zajíká blahem, druhá skupina lidí varuje před nebezpečím opakování historie se stále stejným scénářem, avšak s jinými kulisami. Pak je tu třetí skupina lidí, které události a situace pozorují. Tyto situace se jich více emočně nedotýkají. Mají zpracovanou svoji karmu a novou si již nevytváří. Jsou ve svém středu-rovnováze, která jim umožňuje vidět věci tak jak skutečně jsou. Z nadhledu a střízlivě vyhodnocují každou událost a svým nastavením korigují tak vše i na kolektivní úrovni.

Všechny tři skupiny sdílejí stejnou hmotnou realitu a podílejí se svým vědomím na kolektivních vývojových procesech. Tím, že se vytvořila vlna emocí se lidstvo přehouplo na jinou časovou osu jejich nové reality. Je to taková konkrétní ukázka jednoho kvantového skoku, který byl patrný především v ČR. V každém státě či území probíhají podobné děje v závislosti na karmě, kterou si odžívají.

V každém kvantovém skoku na novou časovou linku se začínají následující děje velice zrychlovat oproti minulosti. Proto máme pocit, že čas se stále zrychluje a doslova letí. Každý si však odžije to, co si musí prožít, aby pochopil a z kola karmy mohl vystoupit. Směr je tedy daný, rychlost vývoje se bude ještě více navyšovat.

Lidé v ČR si vybrali cestu rychlou, avšak o to více náročnou a pro mnohé bolestnou. V ČR jako v srdci Evropy probíhají nejtěžší lekce. Karmická kola se roztáčí a přinese každému bumerangem to co sám zasel. Budeme svědky velmi rychlých dějů s nehezkými scénáři. Opravdu to nebude žádný skok do ráje, ale na začátek nové společné reality, ve které bude nutno stavět vše znovu a v pravdě, která bude odpovídat celkové výšce vibrací obyvatel v ČR, potažmo na Zemi.

Vše se děje na Zemi podle globálního plánu Agendy 2030 a Velkého Resetu mocenských elit. Je na lidech, do jaké míry tento rozjetý vlak zmírní svým vědomým přístupem. Už jen fakt, že tyto plány byly odhaleny nám pomáhá události brzdit a zastavit. Jak již můžeme vidět, ne vše se mocenským strukturám daří naplnit. Ovšem jsme stále v centru bouře a oko hurikánu je již na dohled.

Čeká nás tedy nejnáročnější období, kdy se současné figurky na šachovnici nejen našeho státu několikrát vymění, abychom mohli skutečně i ve hmotě vidět to, co je na cestě k nám i spolu s námi.

Osobně cítím, že nás čeká nějaká zásadní událost. Jako by byla poražena hlavní chobotnice a  společně s chapadly už nemohla více škodit. Ponechány budou její loutky – vykonavatelé, které velmi rychle zastihne bumerang jejich vlastních činů. To bude sloužit k tomu, aby si lidé uvědomili, komu zde sloužili a kým se tak stali. Nastane tak velké probuzení, na které čekáme. Vstupujeme tedy do nové epochy lidstva, kdy život na Zemi nebude tak zatížen minulostí a bude se tedy rychleji moci vyvíjet. Jak to lidstvo zvládne ukáže jen čas...

 

Renata Reindlová 6.2.2023

renreika@centrum.cz