Jdi na obsah Jdi na menu
 


ODJINUD

Příspěvky

TO CHANGE THE COURSE IS EASY - JEDNODUCHÉ ZMĚNY

17. 3. 2021

| Rubrika: ODJINUD

Je změna starých vzorců, "zavedených pořádků", systémů a vztahů jednoduchá nebo komplikovaná? Záleží na tom, která z variant je vám bližší. Jednoduchost se dostavuje tehdy, když znáte pravidla, kterými se řídí Vesmír, tedy i život na Zemi.

Bez výjimky platí, že člověk je schopný, se na univerzální zákonitosti rozpomenout, až v momentě, kdy odloží stranou logiku.

 

Jsou duchovní lidé skutečně svobodní nebo je to všechno úplně jinak?

14. 3. 2021

| Rubrika: ODJINUD

Umělé duchovno, má totiž jediný cíl. Uspat co nejvíc probouzejících se duší. Protože nový světový řád samozřejmě počítá i s převzetím kontroly nad duchovním polem. Je to dlouhodobá a velmi promyšlená příprava. Díky tomuto velmi líbivému „duchovnu“ se snadno zajistí, že lidé zůstanou na dlouhou dobu vězet v cyklu znovuzrození a smrti.

 

Vzkaz andělů bílým plášťům od jasnovidné paní

11. 3. 2021

| Rubrika: ODJINUD

Tohle to testování to je též zbraní těch mocných, hrabat se vám v nosní kosti a statistiky z toho dělat. Každý lékař měl by se v této věci vzdělat, jak nebezpečný je to čin a že dělá se to bez příčin! 

 

ZÁKONY PRO LIDI

6. 3. 2021

| Rubrika: ODJINUD

ZNÁTE NAŠI ÚSTAVU A ZÁKONY?

ZNÁTE SVÁ PRÁVA NEBO PLNÍTE JEN ROZKAZY?

JE TO VAŠE ODPOVĚDNOST VŠE ZNÁT A PODLE TOHO SE CHOVAT, PROTI NEPRÁVU SE VYHRAZOVAT!

https://www.zakonyprolidi.cz/obor/ustava-a-ustavni-zakony

 

KOŠICKÝ PROTOKOL

3. 3. 2021

| Rubrika: ODJINUD

Košický protokol – Ivermektín schéma komplexní léčby COVID-19 po přijatí do nemocnice. Doc. MUDr. Jozef Firment, PhD.

Hlavný odborník MZ SR pro odbor Anesteziologie a intenzivní medicíny

 

SVĚTLONOŠI – MÁTE 3 TÝDNY

2. 3. 2021

| Rubrika: ODJINUD

Nic, s čím nejste ve frekvenčním souladu, nemůže být součástí vaší reality. Když se podíváte jaké emoce jdou ruku v ruce s tímto onemocněním, bude vám jasné, že je to nízkofrekvenční záležitost. Veškeré prostředky, které temná strana využívá jsou nízkofrekveční. Frekvence jich samotných je nízká – operují pouze s tím k čemu mají přístup.

 

Korona virus – přechod do další dimenze, vzestup

19. 2. 2021

| Rubrika: ODJINUD

Původní verze života na naší planetě skončila. Přecházíme do další fáze, kdy všechny dosavadní systémy potřebují být nahrazeny a očištěny. Tak jako války v minulém století nám umožnily uvolnit nahromaděné emoce, jež byly součástí našeho magnetického pole Země po miliony let, tak současná situace je další krok v pokračující očistě. Tím, že přecházíme do další fáze či dimenze, je nutné projít uvolňovacím procesem. Každý v tomto přechodu pracuje na své vnitřní úrovni, ale i jako celek.

 

NOVÝ VĚK SLUNCE, NAVYŠOVÁNÍ VĚDOMÍ

17. 2. 2021

| Rubrika: ODJINUD

Přesouváme se do nezměrné Planety Galaktických změn a proto již nic nebude stejné jako dříve.
Je tu čas ukřižování, čas umírání starého.
 

DIAMANTOVÉ SVĚTLO

16. 2. 2021

| Rubrika: ODJINUD

Diamant je vrcholem duhy a odráží duhové světlo do kvantových energetických polí. Každá bytost držící diamantové pole, držíc aktivovanou matrici světla, stane se obrovským světelným polem pro vzestup a posun vědomí každého jednotlivce.

 

Vďačnosť za Život

14. 2. 2021

| Rubrika: ODJINUD

Ďakujem ti Stvoriteľ, ktorý vo všetkom Živote a tak aj vo mne pôsobíš a prebývaš. Ďakujem, že mi dávaš Silu si uvedomiť, že Som Tvojim Synom, ktorý túži žiť v Láske, Mieri, Zdraví, Tvorivosti, Hojnosti a Jednote.